Stilling: helse > smerte >

hvordan gjøre ditt høreapparat fungerer bedre

   Min 90 år gamle tante hadde et høreapparat som brukes til å plystre og tyster og hun visste det ikke, men jeg gjorde! Det var også vanskelig å holde den på plass i øret hennes. Resultat: mye av tiden hun bare ikke kunne høre hva som foregikk rundt henne og alle i nærheten ble irritert av støy fra hennes høreapparat
en.
Når du står overfor behovet for å bruke et høreapparat er det flere problemstillinger som må vurderes. Den første er at høreapparatet kan føre til øret sårhet og ubehag. Den andre er en lyd eller plystre tyster som kan høres når volumet settes for høyt. Den tredje er behovet for å holde høreapparatet faller ut av øret.
To.
Problemet med øret sårhet kan løses ved å bruke et støtdempende materiale, slik som en myk, fleksibel , til kitt-lignende sammensatt gjøre høreapparatet mye mer behagelig. Dette alltid myke, lave kostnader liner kan festes rundt kantene på høreapparatet slik at den harde plasten ikke lenger irriterer det myke vevet i øret.
tre.
Problemet med plystring, angiveri støy er ofte ignorert av brukeren av høreapparatet bare fordi personen på seg høreapparatet ikke hører den lyden. Men, samtidig suset kan være veldig irriterende for folk som er i nærheten. Bruk av samme dempning (innlegg) materiale vil eliminere støy slik at det ikke lenger er et problem.
Mange ganger eieren av høreapparatet finner det vanskelig å holde høreapparatet forsvarlig festet på plass i øret for best hjelp til å høre TV, radio, og samtaler i rommet. I så fall bruken av samme duken materialet vil gi et "lim" effekt som vil eliminere problemet med et høreapparat som har en tendens til å falle ut
By:. Terry Weber
http://www . originalsbyweber. com
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------