Stilling: helse > smerte >

hvordan gjøre næringsrik skolemat

  Barn brenner mye kalorier læring i skolen, og bruker energi hele tiden. For eksempel kan den gjennomsnittlige tredje sorteringsmaskin brenne 50-60 kalorier på bare 30 minutter med lesing og skriving. En næringsrik skole lunch vil gi næring til å holde barnets energi nivået høyt og hjelpe sinnet og kroppen til å vokse. Å vite hva de skal gjøre for å få barnet til å spise sunn mat til lunsj kan noen ganger være en utfordring. Bruk disse tipsene for å hjelpe deg med å forberede næringsrik skolemat

trenger Du:
Lunsj boks eller papirposer.
Fersk frukt og fargerike grønnsaker.
Hel-korn brød og snacks.
Fat-free eller lettmelk.
Vann.
100% juice.


en.
Rens spiskammeret og kjøleskap. Fjern ALL usunn mat som chips og cookies. Erstatte dem med sunne alternativer som frukt og grønnsaker.
To.
La barnet hjelpe pack hver skole lunsj. Bruk en attraktiv matboks eller dekorere papirposer-en for hver skoledag.
Tre.
Sjekk porsjonsstørrelser på ferdigpakkede matvarer og måle ingredienser for en servering av snacks og en enkel sandwich. For ytterligere å forvalte deler, sted tilberedt mat i single-serving beholdere.
Fire.
Lag smørbrød på hel-korn brød med en lav-fett spredning eller majones.
5.
Ta med sunn snacks som for eksempel fersk eller tørket frukt og fargerike grønnsaker, grove kornvarer snacks som popcorn (uten smør), eller fettfattig yoghurt. Unngå sukker og fet mat som godteri, chips eller informasjonskapsler.
6.
Velg vann, lettmelk eller fettfri melk, eller 100% frukt juice å drikke (bruk med måte fordi frukt juice er høy i sukker og kalorier).

Tips og advarsler


 • å hjelpe barnet ditt har nok energi for dagen, sørg for å tjene en sunn frokost. Forskning har vist at barn som starter dagen med en sunn frokost gjøre bedre i skolen.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------