Stilling: helse > smerte >

Slik duck en kald med 7 tips

  Det er en germy verden der ute. Den kalde og influensasesongen er raskt nærmer seg. Ved å gå på krenkelser kan du hindre at mye elendighet. Her er 7 ting du kan gjøre for å beskytte deg selv og din kjære fra å bli infisert rundt hjemmet, kontoret eller på skolen, sykehjem, etc.

Du trenger:.
Såpe og vann
drikkevann.
frukt og grønnsaker.


en.
Vask hendene ofte, spesielt hvis du er i kontakt med mange mennesker i skoler, kontorer, kirker, shopping, etc. og eller riste mange hender. Hjelp lære barna å vaske hendene før de spiser, etter å ha spilt og bruk av badet. Også vaske leker som barna deler med varmt såpevann regelmessig. Husk å rengjøre lysbrytere, doorknobs, telefoner, etc. Bruk papirhåndklær i stedet for kluter på badet.
To.
Hold hendene vekk fra øyne og nese. Dette er hvordan vi får mest mulig forkjølelse eller gi det videre. Når en person med en kald nyser, er viruset overføres til overflaten. Hvis vi berører våre øyne eller nese, ender vi opp reinfecting oss selv eller gi det til en annen person. Selv om deling er bra, er ikke dette noe som andre setter pris på. Hjelpe lære dine barn å nyse i skjorten sin, vil bidra til å spre critters.
Tre.
Drikk rikelig med vann og bruke en luftfukter i kaldt, tørt vær for å holde slimhinnene fuktige. Husk å rengjøre luftfukteren ofte. Ikke del glass eller kopper.
Fire.
Sørg for å få en god natts søvn med minst 6 til 8 timers dyp Restorative søvn.
fem.
Spis rikelig med rå frukt og grønnsaker for å få så mange vitaminer og mineraler som mulig at immunsystemet ditt behov.
6.
Begrens inntaket av alkohol, koffein og sukker som dette overbelastning ditt immunforsvar.
7.
Tren regelmessig med en aktivitet du liker. Jeg liker å gå og sykle.
Talking teller ikke.

Tips og advarsler


 • Vær oppmerksom på dine stress nivå og ta forholdsregler for å redusere det . Jeg vet dette er hardt, men arbeid på den. Gjør noen dype pust for å hjelpe slappe av og stresse ned. Vi er instruert i Phil. 04:08 til å tenke på den sanne, edle, bare, rene og vakre ting som er en god rapport og finne dyd og mediterer på dem. Blessings.
 • Vær flittig disse krypene er lurking overalt. Du kan avverge en forferdelig kald.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------