Stilling: helse > smerte >

hvordan å demontere en waterpik dusj massasje

  Hvis Waterpick Showerhead brukes i et område der vanntrykket er ekstremt lav, kan dusjhodet ikke opptre på en måte som er tilfredsstillende. Under disse omstendigheter anbefales det at brukeren fjerne et filter for å hente vanntrykket som er viderekoblet. Det er nødvendig å demontere deler av dusjhodet til å utføre denne oppgaven. Følgende vil beskrive denne prosessen

Du trenger:. .
Needle nebbtangen


en
Fest Waterpik håndholdte brakett eller fast mount hodet ved å ta tak fast. for hånd eller vice. Undersøk innsiden av gjengede enden adapteren som fester til veggen røret. Hvile inne i enden, skal bli den første Waterpik dusjhodet vaskemaskinen. Fjern denne vaskemaskinen bruker p nebbtangen om nødvendig. Vær alltid forsiktig så du ikke skader noen deler.
To.
Fjern filteret, som hviler under den første skiven i dusjhodet forsamlingen. Ved hjelp av tang, forsiktig fjerne filteret skjermen i tilfeller hvor hjemmet er vanntrykket er så lavt som å hindre riktig drift av en Waterpik dusjhode. Du kan lagre filteret skal installeres senere ved behov.
Tre.
Pakk flyten regulator. Du har nå demontert den flyten komponentene i en Waterpik dusjhode. Når du trinn tre er ferdig, kan du rengjøre de forskjellige komponentene med en løsning som decalcifies og fjerner uønsket mineral oppbygging. Den montering er den samme prosessen i revers.
Fire.
Skru av håndholdte slangen fra håndholdte braketten for å fjerne pakningen som hindrer lekkasjer gjennom flyt komponenter og inn i hånden -holdt showerhead tryllestav.
fem.
Sett håndholdt slange skive tilbake i håndholdt brakett og feste slangen til braketten.

Tips og advarsler


 • Vær oppmerksom på at ved å fjerne noen komponenter fra en Waterpik showerhead, virkninger den effektive måten den er konstruert for å operere. Ingen anbefaling til riktig bruk er gjort vedrørende ovennevnte demontering, og eventuelle spørsmål bør sendes til produsenten.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------