Stilling: helse > smerte >

hvordan du kan kvalifisere for Medicaid i Texas

  Medicaid er et landsdekkende helseplan åpen for enkeltpersoner og familier under et visst inntektsnivå. Selv om det mottar midler fra både den føderale regjeringen og de enkelte statene, er den faktiske administrasjon av programmet venstre til statene. Dette har ført til forskjellige retten terskler for deltakelse i denne ordningen helse. Hvis du er en nylig transplantasjon til Lone Star State, er det viktig å lære å kvalifisere for Medicaid i Texas, selv om du er godt bevandret med kriteriene i andre stater. Dessuten, siden Texas opererer flere forskjellige Medicaid subplans, er denne kunnskap viktig

Du trenger:. .
ID
Personnummer.
Bevis på bosted i Texas.
Bevis for begrenset inntekt.


en.
Samle dokumenter som skal bevise din identitet og valgbarhet for Texas Medicaid-programmet. Du trenger en ID-kort eller førerkort, personnummer og-hvis relevant-innvandring papirer som beviser din lovlige adgang til USA. I tillegg finner paystubs, kontoutskrifter og også ha informasjon om bilens nåværende verdi på hånden. Dette er nødvendig over hele linja for alle deler av Texas Medicaid planen.
To.
Sett inn en av de gruppene servert ved Texas Medicaid-programmet. Disse gruppene er barn som ingen medisinsk behandling kan gis, barn og deres familier om den kombinerte inntekten faller under en viss grense, kvinner som er gravide og har allerede pådratt seg en masse gjeld på grunn av medisinske regninger og ikke-borgere som krever beredskap medisinsk behandling. SSI og TANF mottakere er automatisk kvalifisert for Medicaid i Texas.
tre.
Identifisere delprogrammet av Texas Medicaid planen som gjelder for dine spesifikke behov. Programmene oftest valgt er CHIP Barne Medicaid, Women's Health Program, den STAR Medicaid Managed Care Program og STAR Plus-programmet.
Fire.
Sats på CHIP eller Barnas Medicaid Program hvis du søker å sikre barn yngre enn 18 år uten også å søke om dekning for deg selv. Dine barn kvalifisere seg hvis de er lovlige innbyggere i delstaten Texas, yngre enn 18 og dersom familien møter den årlige inntekten berettigelse kravet. For barnas Medicaid, må den årlige inntekten for en familie på fire ikke overstige $ 20 650, mens for CHIP må det være under $ 41,300.
Fem.
Pick Women " s Health Program hvis du er en kvinnelig Texan bosatt mellom 18 og 44, ikke venter barn, og ikke samtidig mottar andre Medicaid plan dekning. Videre må en familie på fire ikke hente inn mer enn $ 3269 per måned.
6.
Lær om du er pålagt å melde i STAR Medicaid Managed Care Program. Dette programmet gjelder de Texans som bor i områdene Dallas, Bexar, Harris, El Paso, Tarrant, Travis og andre. Inntekter begrensningene er de samme som gjelder for mottakere av TANF.
7.
Fyll ut en søknad for STAR Plus-programmet om du kvalifiserer for Medicaid i kraft av å være funksjonshemmet, og samtidig kvalifisere for SSI . Det er bemerkelsesverdig at du ikke klarer å kvalifisere seg hvis du for tiden bor i sykehjem eller andre Sykehjem anlegget.

Tips og advarsler


 • Hvis du har forskjellige program alternativer åpne for deg, er det en god idé å ringe Medicaid hotline på 1-800-252-8263 for å diskutere det beste valget for å gjøre for din situasjon.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------