Stilling: helse > smerte >

hvordan du kan spare penger på reseptbelagte legemidler

  Millioner av amerikanere fylle en eller flere resepter hvert år. Med den høye prisen på narkotika og millioner av amerikanere uforsikrede eller underinsured betaler for resepter kan være økonomisk drenering. Her er noen tips for å hjelpe deg å spare penger på reseptbelagte legemidler
en
Spør legen for prøver av stoffet og om kontoret har noen rabatter eller kupong tilbud for reseptbelagte
. . . 2.
Be legen om å forskrive generisk versjon av stoffet hvis det virker like bra som navnet merkevare. Tar den generiske versjonen av et medikament kan bli vesentlig billigere enn å ta navnet merkevare.
Tre.
Hvis du har forsikring, ring og spør dem om de har en "foretrukket" versjon av stoffet. For eksempel kan de foretrekker en merkevare av P-pillen over en annen, og din co-pay vil bli mindre.
Fire.
Hvis du er selvstendig betaler spørre legen hvor lang tid det tar for medisin for å arbeide og vurdere fyller resept bare for at lengden av tiden. Eller be apoteket å gi deg en delvis bestilling til du får se om medisinen fungerer. Hvis du finner den medisinen ikke fungerer for deg, vil du ikke ha kastet bort penger på ekstra pillene.
Fem.
Spør apoteket om det er noen spesielle tilbud. For eksempel, mange diabetikere forsyning selskaper tilbyr gratis blodsukkermåling meter med en Dr manuskript. Selv om disse maskinene retail for $ 50 og opp, kjenner selskapet du må fortsette å kjøpe teststrimler for å sjekke om din diabetes slik at de gir bort meter.
6.
Sjekk ut narkotika produsentens nettsted. Mange har kort for rabatter, rabatter, kuponger og andre spesialtilbud for deres stoff. Disse spesielle tilbud kan gi betydelige besparelser på resepter. Registrer deg på å bli varslet om fremtidige tilbud.
7.
Sjekk inn RX Outreach (www. rxoutreach. com) og Partnerskap for Reseptbelagte Assistance (pparx. org) for å se om du er kvalifisert økonomisk for reseptbelagte narkotika hjelp.
8.
Hvis du har forsikring, til å sjekke med ditt forsikringsselskap om du er i stand til å bestille stoffet i større mengder for en billigere pris gjennom dem eller en partner selskapet.
9.
Sjekk internett for gratis reseptbelagte rabatt kort. Caremark (www. caremark. com) tilbyr en. Det er ingen alder eller inntekt kravet. Det vil spare deg for ca 20% av resepter, og er akseptert på mange apotek.
10.
Shoppe rundt etter den beste prisen på stoffet. Ring flere apotek og be om deres pris. Sørg for å ha navnet på stoffet, mengde og dosering informasjon hendig. Drug prisene kan variere betydelig fra apotek til et annet. I tillegg se om apotek kjører spesielle tilbud. Nylig for eksempel, hadde Rite Aid en kupong som tilbyr en $ 30,00 gavekort når du overførte en resept.
11.
Hvis du velger å kjøpe stoffet på nettet må du kontrollere at internett apotek har alle rettigheter . Se etter The Verified Internett Pharmacy Practice Sites ™ (VIPPS ®) kvalitetsstempel.

Tips og advarsler


 • Hvis du er diabetiker og har forsikring, spør din forsikringsselskap om det er en foretrukket test meter merke. Dette vil vanligvis bety at co-betaler på strimlene vil bli mye billigere.
 • Selv om du ikke kan kombinere den frie Caremark (caremark. com) kort med forsikring, kan du bruke det i stedet for forsikring hvis et medikament er billigere å kjøpe på den måten.
 • generiske legemidler kan være vesentlig mindre kostbart da navnet merkevare, men de har ikke alltid fungerer like godt, så husk å sjekke med lege eller apotek.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------