Stilling: helse > smerte >

hvordan man skal forebygge interstitiell cystitt

  Interstitiell cystitt, ellers kjent som "IC" eller "Smertefull blære," er en sykdom i moderne tid. Det synes å ha vært første gang registrert i det 20. århundre. Den ordinære medisinske fellesskapet er befuddled av lidelsen og i stor grad hevder at årsaken til IC er foreløpig ukjent. Det er avtalt, men at de fleste IC pasientene lider av symptomer forårsaket av irritasjon og betennelse i blæreveggen fu00F4r. Det er derfor lurt for de som ønsker å hindre IC for å unngå langvarig irritasjon i blæren sin. Videre bør personer som ønsker å unngå denne sykdommen øke deres immunsystem og balansere pH

Boost Your Immune System


en.
Gjør en avtale med en integrerende indremedisiner. Diagnosen IC kan følge en annen alvorlig sykdom, slik som et alvorlig tilfelle av stress og trøtthet eller et tilfelle av influensa som krever antibiotika. Noen mennesker med interstitiell cystitt også lider av andre forhold, som for eksempel endometriose, irritabel tarm syndrom og kronisk tretthet. En nøkkel til god helse er et sterkt immunforsvar.
To.
Spør integrerende indremedisiner for spesifikke anbefalinger. Mainstream leger kan bare tilby lærebok råd og veiledning, slik som å spise yoghurt for et bedre immunforsvar. Mange integrerende indremedisinere, skjønt, bruke både tradisjonelle og alternative eller komplementære tilnærminger, og du kan få mer inngående råd om hva vitaminer og kosttilskudd til å ta. For eksempel kan du bli bedt om å ta kolostrum og probiotika.
tre.
Spis mat som vil støtte en sunn mage-tarmkanalen, som også vil fremme et sunt immunforsvar. Opprettholde en sunn gut er avgjørende for immunsystemet og fordøyelsessystemet fungerer. Fordøyelsesproblemer opplevd over en periode kan migrere nedover i kroppen. Spis næringsrike matvarer for å støtte mage-og fordøyelsessystemet fungerer. Spis rikelig med protein, mat høy i fiber og grønnsaker. Unngå behandlet, ikke-økologisk mat.

Balansere pH


en.
Test kroppens pH på jevnlig basis. I vitenskapelige termer, pH, eller "Potensielle av hydrogen," er et mål på alkaliteten eller surhet i en løsning. Når du tester kroppens pH, vil du finne ut om du er mer alkaliske eller sure. En kropp med en ubalansert pH er giftig. Denne giftige miljøet kan hindre cellene i kroppen fra å motta de riktige næringsstoffer og oksygen. Det kan også føre til mutasjon av celler, noe som kan forårsake sykdom.
To.
Spis mat som støtter en sunnere pH. Sørg for at alle måltider er balansert med en ratio på 75 prosent alkaliske til 25 prosent sure. Forskning alkaliske og syreholdig mat og drikke i ditt lokale bibliotek, bokhandlere eller gjennom helse magasiner. Du kan bli overrasket over å høre at matvarer som kylling, for eksempel, er svært sure. En overflod av sure matvarer vil føre til for mye syre i kroppen din. Dette kan føre til irritasjon, betennelser, et svekket immunforsvar, lavere energinivå og en rekke andre problemer, inkludert IC.
Tre.
Unngå å drikke drikkevarer med måltider. Når du drikker med måltidet, kan fordøyelsesprosessen faktisk ikke begynne med munnen. Dessuten er denne over-oppgaver fordøyelsessystemet. Hvis du absolutt må drikke noe med maten, drikke romtemperatur vann. Riktig fordøyelsen er viktig å støtte en balansert miljø i kroppen din, inkludert pH.

Tips og advarsler


 • Denne artikkelen er for pedagogiske formål, og er ikke ment å diagnostisere, behandle eller kurere interstitiell cystitt eller annen medisinsk tilstand.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------