Stilling: helse > smerte >

Hvordan finne ut om kroppen lukt skyldes en medisinsk tilstand

   Dårlig kroppslukt kan ha en rekke årsaker. Her er noen alvorlige medisinske tilstander som kan føre til en unormal kroppslukt
en.
Det er enkelt å lage munter humor om en dårlig kroppslukt, tilskrive det til dårlig hygiene og behovet for å "bade", men kroppslukt kan noen ganger være prinsippet tegn på en alvorlig helsetilstand. Dersom kilden for kroppslukt er medisinsk, vil ingen beløp på personlig hygiene pleie kurere kroppen lukt problemet.
To.
De fleste tilfeller av kroppslukt vil bli vist å ha en relativt enkel sak som dårlig personlig hygiene og inntak av visse matvarer som hvitløk og andre krydder som kan bli eliminert gjennom huden. Hvis en person lever i et varmt klima og gjennomgår anstrengelse, bakteriene til stede i armhulen vil produsere sammenbrudd produkter som vil gi fra seg en lukt dersom personen ikke bade i de fuktige områdene.
tre.
En dårlig kroppslukt kan også være forårsaket av hormonelle svingninger som de sett hos barn som er under puberteten, kvinner som opplever overgangsalderen, eller personer opplever ekstrem mental eller fysisk stress . Enkelte personer kan også være genetisk disponert for å utvikle en sterk kroppslukt. Disse er alle relativt "normale" årsaker til kroppslukt.
Fire.
Mer alvorlige er de ulike sykdomstilstander som kan føre til utvikling av en dårlig kroppslukt. En av de vanligste medikamenter som kan forårsake en kroppslukt er diabetes. Dette gjelder spesielt når en persons blodsukker er dårlig kontrollert, og de utvikler en tilstand som kalles ketoacidose. Denne tilstanden ikke bare gir pusten en fruktig lukt, men kan også føre til en særegen kroppslukt. Denne tilstanden anses å være et medisinsk nødstilfelle, og bør behandles med en gang.
Fem.
Dårlig kroppslukt kan også være et tegn på alvorlig lever-eller nyresykdom der kroppen er i stand til å prosessering og fjerning av enkelte giftstoffer på grunn av syke organ. Disse forholdene kan bli utelukket av blodprøver som måler nyre-og leverfunksjon.
6.
Noen ganger kan en overaktiv skjoldbruskkjertel føre til problemer med kroppslukt grunn til tendens til pasienten å svette overdrevet på grunn av hyper fungerende skjoldbruskkjertelen. Dette er en annen tilstand som kan utelukkes fra fysisk undersøkelse og blod studier.
7.
Mindre vanlig, kan dårlig kroppslukt være forårsaket av visse metabolske problemer som en person er født med som gjør at enkelte metabolske nedbrytingen produkter som skal slippes gjennom huden.
8.
Hvis du har prøvd alle de vanlige rettsmidler for kroppslukt uten å lykkes, kan det være best å se din lege og har noen enkle blodprøver løpe for å utelukke mer alvorlige medisinske tilstander som årsak til din kroppslukt.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------