Stilling: helse > smerte >

hvordan å få informasjon fra en lege med et barn på sykehus

  Når du har et barn på sykehuset, kan du ikke alltid kunne være til stede i barnets rom når legen gjør sin runder å besøke hver enkelt pasient. Dette gjør det vanskelig, til tider, å få og gi informasjon relatert til barnets sykdom eller medisinsk tilstand. Keeping informerte daglig hele sykehusoppholdet hjelper du sikre barnet ditt er å få riktig medisinsk behandling som han trenger. Kunnskap kan hjelpe deg med å beskytte barns helse og velvære
en.
Spør hva tid om morgenen barnets lege gjør hans morgen runder. Du kan prøve å være til stede på sykehuset for å spørre legen om informasjon om barnet ditt når han er i rommet.
To.
Spør legen til å ringe og gi deg aktuelle informasjon så snart som mulig etter at han har sett barnet ditt om du ikke kan være til stede under legens rundene.
tre.
Spør legen om barnets tilstand har endret seg og på hvilken måte. Spørre om hvis noen medikamenter vil bli endret eller endres. Ba om detaljert informasjon om noen tester eller oppfølging tester. Be om å bli fortalt et anslag på hvor mye lenger liggetid vil trolig bli.
Fire.
Fortell legen din om noe du kanskje merke om barnet ditt som for eksempel endringer i søvnmønster og mat inntak. Informer ham umiddelbart om forverring av symptomer. La ham kjenne til bedring i symptomer så godt siden medisiner må kanskje endres eller avbrytes basert på forbedringer. Hvis han ber om å ringe deg tilbake, be om en bestemt ringe tilbake tid. Respekter hans tid og kreve respekt for din egen tid, også.
Fem.
Hvis barnet ditt er klar til å ha kirurgi, be legen om informasjon om risikoen, hva de vil gjøre og hva slags bedøvelse skal brukes. Du må vite omtrentlig lengde av kirurgi, også.
Seks.
På dagen for operasjonen, be legen eventuelle nye spørsmål du måtte ha tenkt på. Få en andre og tredje mening hvis du er i tvil om en operasjon. All informasjon du får fra helsesøster eller lege før og etter operasjonen sørger for at barnet ditt får den beste medisinske behandling mulig.

Tips og advarsler


 • Still spørsmål eller be om informasjon flere ganger til du får den informasjonen fra barnets behandlende lege.
 • Ikke stole på andre for å videresende meldinger til og fra legen din. Pleiepersonalet, uansett hvor omsorg og kvalifisert, kan utilsiktet glemme å fortelle legen om dine bekymringer. Det er derfor det er viktig å utveksle informasjon med den behandlende lege daglig.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------