Stilling: helse > smerte >

hvordan å håndtere sinne

   I stedet for å gå til Anger Management klassen, kan du skabb ditt eget sinne. Denne instruksjonen vil hjelpe deg å holde deg unna problemer eller blåser ting ut av proporsjoner, og sparer deg for tid og penger

Du trenger:.
Blyant og papir for note


1. .
Count 10-10
Start ved å telle 10-10 stille. Selv om det virker for lett, men det fungerer! Det vil hjelpe deg å roe ned og ha tid til å tenke over hva som nettopp skjedde.
To.
Walk unna
Hvis du vet at du er de av dem som liker å ødelegge ting eller kaste ting rundt når du er sint, er den beste måten å gå bort fra personen (e) rundt deg. Hvis du er inne i bygningen, går utenfor få litt frisk luft.
Tre.
Mediter
Meditasjon hjelper tømme tankene. Det gjør også at du blir mer rolig, og klar over ting rundt deg. Daglig meditasjon er anbefalt. Eksempler på meditasjon er tegning, maling, spille piano eller andre musikalske instrument, lese en bok (fra begynnelse til slutt). Disse aktivitetene hjelpe deg å stoppe alt rundt deg og fokusere på kun det du gjør.
Fire.
Prøv å løse problemer i stedet for å bli opprørt
Hold minne deg selv om dette er prosessen som du må så når du er opprørt. Ikke fokuser på å være opprørt. Finn ut hva som gjør deg opprørt, og prøver å løse problemene.
Fem.
Apologize
Det er ok å be om unnskyldning selv når du gjør noe galt. Det vil bare vise at du er moden og klar til å ta kontroll over situasjonen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------