Stilling: helse > smerte >

hvordan å kjøpe reseptbelagte legemidler gjennom nettapoteker

  Prisen og tilgjengeligheten av reseptbelagte legemidler er en bekymring for de som trenger medisiner for å behandle både forbigående og kroniske sykdommer. Opptatt av arbeidsplaner og kaotisk familieliv legge til dramaet ofte forårsaket av behovet for å fylle et reseptbelagt legemiddel. Internett gir et levedyktig alternativ til å vente i lange linjer apotek. Lære å kjøpe reseptbelagte legemidler på nettet kan spare tid og penger
en.
Les gjelder helseforsikring politikk. Visse nettapoteker kan være foretrukne leverandører for dine individuelle narkotika plan. Ring din helse forsikringsselskapet å sikre at du ikke vil møte straffer eller ekstra kostnader for å bruke et apotek utenfor den etablerte pleie nettverket.
To.
Finn et nettapotek. Spør legen din om anbefalinger av online apotek. Se gjeldende forsikringsselskap informasjon til å oppdage nettapotek anbefalinger. Sjekk på nettet for å sammenligne de mange tilgjengelige online apotek i områder som baseline priser, standard leveringstider, og medisinering tilgjengelighet. Sørg for at apotek du velger er autorisert til å levere reseptbelagte legemidler til staten. Note noen spesielle krav, slik som legens behov for å fylle ut resepter på bedriften utstedt brevpapir eller apotek-utstedt resept ark.
Tre.
Be om en gyldig resept. Besøk legen din for å motta resepter, og å diskutere medisinering diett. Informer legen din om eventuelle problemer knyttet til bruk av dagens medikamenter. Ta med noen spesielle ønsker fra apoteket. For eksempel kan nettapotek krever at legen til å fylle ut påmelding informasjon før oppfyllelse av hennes henvendelser. Sørg for at resept er leselig og inneholder en gyldig dato og signatur for å hindre forsinkelser i medisinering forsendelsen.
Fire.
Opprett en konto. Følg site retninger for å fullføre registreringsprosessen. Gi nøyaktig informasjon for å sikre at kontoen ikke er merket. Vanlige feil som manglende evne til å gi alle deler av adressen din kan sette presis levering av din medication. Les all informasjon knyttet til apotekets driftsmetoder og personvern standarder.
Fem.
Legg inn bestillingen. Kontakt nettapoteker via Internett eller telefon for å gjøre medisinen forespørsler. Hold ditt brukernavn og legens opplysninger i nærheten i tilfelle oppstår spørsmål i bestillingsprosessen. Initial bestillinger vil kreve at du fax eller post resepter til apoteket. Refill forespørsler kan også initieres av tilgang til kontoen din. Spar tid ved å melde deg på automatisk refill forespørsel programmer. Velg betalingsmåten og levering preferanser for å fullføre din ordre.

Tips og advarsler


 • Varsle nettapoteker medisiner endringene så snart som mulig for å sikre at kontoen din er oppdatert.
 • Aldri anta en resept er riktig. Sjekk alltid dine personlige opplysninger og medisinering instruksjoner før bruk.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------