Stilling: helse > smerte >

hvordan å kurere menopause symptomer

  Menopause er en del av den kvinnelige biologiske prosessen. Det er den perioden da opphør av menstruasjon og fruktbarhet oppstår. Denne prosessen er ikke en sykdom, men den har symptomer forårsaket av endringer i nivået av kvinnelige hormoner-østrogen og progesteron. Manifestasjoner av menopausale symptomer varierer fra kvinne til en annen og vanligvis finner sted mellom kvinner i alderen 48-55 år. Noen vanlige symptomer på overgangsalder inkluderer uregelmessige menstruasjoner, vaginal tørrhet, hetetokter, humørsvingninger, søvnproblemer og problemer med hukommelsen.

Du trenger:.
medisiner-SSRI og noen antidepressiva MobiltelefoniVaginal østrogen kremer.


en.
Angi en tidsplan for hormonell behandling. Dette er den klart mest effektive kuren for lindrende menopausale symptomer og også beskytter deg mot hjerte og karsykdommer og osteoporose. Hormonell behandling gis for å forsyne kroppen med kvinnelige hormoner (østrogen og progesteron) som har en tendens til reduksjon i nivået i overgangsalderen. Terapien brukes under og etter overgangsalderen og kan forsyne kroppen med østrogen alene eller østrogen kombinert med progesteron (kombinasjonsbehandling). Legen gir du vanligvis med lave doser av østrogen og progesteron hormoner for å lindre symptomene dine.
To.
Regulere uregelmessig menstruasjon. Kvinner som lider av uregelmessig menstruasjon i slutten av 40-tallet og midten av 50-tallet er vanligvis på randen av å oppleve overgangsalder. Leger ofte foreskrive dem med oral contraceptive piller for å kontrollere uregelmessig menstruasjon, og å gi prevensjon og avlaste andre menopausale symptomer.
Tre.
Smør litt potent agenter for å lette din vaginal problemer. Østrogen hjelper på å holde vev frisk ved å opprettholde sitt normale nivå av surhet. Når overgangsalderen oppstår, vil østrogennivå slippe, fører til noen vaginal problemer. Legen din kan gi vaginal østrogen resepter i form av tabletter, krem eller en ring. Når du bruker disse midlene, vil det slippe ut små mengder av østrogen, som vil bli absorbert av vev og redusere vaginal tørrhet og ubehag under samleie.
Fire.
Unn hetetokter med noen effektive medisiner. Legemidler som faller i kategorien av selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) og andre relaterte medisiner er bevist å være effektive i å lindre hetetokter hos mange kvinner i overgangsalderen. Eksempler på disse stoffene er lave doser av antidepressive venlafaksin (Effexor), paroksetin (Paxil), fluoksetin (Prozac), sertralin (Zoloft) og citalopram (Celexa). Andre typer medikamenter som er effektive i behandling av hetetokter er anfall medisinering gabapentin (Neurontin) og medisiner for høyt blodtrykk som klonidin (Catapres) som kan komme i form av en pille eller en patch.
fem.
Få noen gode søvn ved å forbedre livsstilen din. God søvn vil bidra til å lindre noen av menopausale symptomer som humørsvingninger og problemer med hukommelsen. Øvelse i minst 30 minutter daglig. Unngå sigaretter og alkohol og begrense inntaket av koffeinholdige drikker.

Tips og advarsler


 • Antidepressive medisiner som brukes til å behandle symptomer på hetetokter kan ha bivirkninger som seksuell dysfunksjon eller nedsatt libido.
 • Du bør alltid se legen din før du tar noen form for medisiner.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------