Stilling: helse > smerte >

hvordan de skal overleve et panikkanfall

   Her er hva du skal gjøre hvis du har et panikkanfall. Du kan føle kortpustethet, ekstrem angst, og følelsen av at verden er avsluttende inn på deg
en.
Diagnostisere panikkanfall.
Panikkanfall starter med økende mengder engstelige tanker. Disse blir overveldende og til slutt slår din evne til å fungere. En full blåst panikkanfall inkluderer opplevelser som kortpustethet pause, racing tanker og hjerterytme, dissosiasjon fra ditt miljø, og en overveldende følelse av angst.
To.
Lær triggere.

Panikkanfall kan være utløst av nesten hva som helst. Men vanligvis er det et større problem i spillet i tankene dine. Følelser av ensomhet, svikt, arbeid eller skole angst, og samlivsproblemer kan småkoke i tankene dine før de oppretter et panikkanfall som kan skje på et tidspunkt når du ikke engang å tenke på disse problemene.
tre.
Hold deg rolig under et angrep.
Hvis du føler at utbruddet av et panikkanfall, prøver å være rolige. Stay fremdeles, hvis du kan, til bølgene av panikk gå over deg. Ikke prøv å bekjempe angst, eller ignorere det, bare være stille og la det passere over deg som bølger i et hav.
Fire.
Innse at panikkanfall virkelig skjedde.
Det er vanskelig å beskrive et panikkanfall til noen som har aldri hatt en. Ikke bry deg om ingen tror deg eller synes bekymret for engstelige følelser. Din panikkanfall var ekte, og forårsaket av stress.
Fem.
Løs konflikten til å unngå fremtidige panikkanfall.
Å forhindre fremtidige angrep, treffe tiltak for å løse de største engstelser i livet ditt. Disse er engstelser relatert til relasjoner, arbeid (eller skole), innenlands situasjoner, og forandringer i livet.
6.
Unngå koffein og nikotin hvis du er utsatt for panikkanfall.

Hvis du går gjennom en periode med angst angrep, unngå all kaffe og andre sentralstimulerende midler i perioden. Eventuelle sentralstimulerende vil i stor grad intensivere styrken av angst angrep.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------