Stilling: helse > smerte >

hvordan man blir mer våken i morgen

  Hvis du har problemer med å våkne om morgenen som jeg gjør, kan du prøve disse enkle trinn for å bli mer våken. Dette var svært nyttig da min sønn var en nyfødt, og jeg fikk opp flere ganger per natt
en
Don ikke traff på snooze! Jeg vet det er fristende å treffe knappen et par ganger, men ærlig talt jeg synes at du gjør dette gir et mye groggier morgen når jeg faktisk får opp. Så snart den alarmen går av, hoppe ut av sengen. Du må gjøre det likevel.
to.
Strekk! Bruk noen sekunder til å strekke. Jo mer du strekker jo mer oksygen du vil ha strømmer gjennom musklene. Ikke bare det, er strekker bra for deg. Jo lenger jo bedre, men hvis du bare gjøre det kort, det er bedre enn ingenting.
Tre.
Gå til vasken og plask litt kaldt vann i ansiktet ditt. Jo kaldere jo bedre. Å gjøre dette umiddelbart gjør meg åpne øynene mine og føler energi. På veldig dårlig morgen vil jeg selv gå og puste i lufta fra fryseren. Det er alltid en sikker brann måte å føle seg klar og våken.

Tips og advarsler


 • gå til sengs litt tidligere enn normalt, kan gjøre det lettere å få opp om morgenen.
 • Pass på at du får nærmere 8 timer søvn hvis du kan. Det er lettere å våkne opp hvis du føler deg uthvilt.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------