Stilling: helse > smerte >

hvordan man kan kjøpe destillert vann

  Alle drikker vann, og de fleste ønsker det reneste og sikreste vann tilgjengelig. Destillert vann er en type av renset vann som mange foretrekker over vann fra springen eller naturlig kildevann på flaske. Selv om juryen fortsatt er ute på spørsmålet om fordelene med destillert vann over andre typer flaskevann, kan du kjøpe destillert vann i de fleste dagligvarebutikker med noen sikkerhet at du får hva du betaler for
en.
Lær forskjellen mellom destillert vann og andre typer av drikkevann. Destillasjon fjerner mineraler og bakterier fra vannet ved å fange damp at resultater fra å varme vann til kokepunktet. Noen antyder at destillert vann er den sikreste vann å drikke.
To.
Les om vitenskapelige tester av flaskevann som er utført av Environmental Protection Agency og Food and Drug Administration. Disse test fokuserer hovedsakelig på sikkerhet for flaskevann ved å måle bakterier og kjemikalier som kan være skadelig.
tre.
Velg destillert vann ved å finne ut mer om leverandørens vannkilden og dens sikkerhet testing ved tapping anlegget. FDA regulerer flaskevann kilder. Periodisk inspeksjon av bottling utstyr er nødvendig for å hindre gjeninnføring av bakterier i flaskevann. Unnlatelse av å gjennomføre disse testene kan resultere i forurensede produkter som når forbrukeren.
Fire.
Sjekk etikettene på emballasjen i detaljhandel og dagligvarebutikker for å finne ut hvilken metode som brukes til å rense vann. Renset drikkevann er ikke alltid destillert. Andre metoder som deionization, omvendt osmose og enkle kullfilter kan brukes til rensing av drikkevann.
Fem.
Sjekk statens flaskevann regelverk for å finne ut om andre forskrifter som destillert vann må oppfylle. Få kopier av rapporter om at tapperier må gi til staten vannet regulatorer.
6.
Prøv en merkevare som møter EPA og FDA spesifikasjoner først. Destillasjonsprosessen fjerner naturlig forekommende mineraler fra vannet så mange forbrukere opplever at destillert vann "smaker" flat eller "off. "Dette har ingen effekt på sikkerheten av vannet.

Tips og advarsler


 • Les selvstendig forbruker anmeldelser av destillert vann. Selv om de ikke gir vitenskapelig bevis, vil du finne nyttig informasjon om smak og følelse.
 • Husk at destillert vann ikke inneholder fluor, vanligvis i lokale drikkevannet som et hulrom forebyggende.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------