Stilling: helse > smerte >

hvordan ta vare på et nyfødt omskjæring

  Omskjæring er en rutinemessig medisinsk prosedyre som er like gammel som tiden. En ny forelder kan forvente hennes baby å oppleve sårhet. Noen ganger litt blødning eller oser på stedet av operasjonen skjer, også. Vær trygg på at disse ofte er gode tegn på at kroppen er healing i seg selv. Det er ting som en du som forelder kan gjøre for å gjøre opplevelsen litt mindre ubehagelig for den lille

Du trenger:. .
Vaselin eller salve
Gasbind pads.
Bleier.
Smertestillende.


en.
Sett en frisk gasbind pad-dytter med vaselin eller annen salve-på penis med hver bleie bytte. Dette vil hjelpe deg å unngå å få penis våte. Det vil også hindre utilbørlig friksjon som vil sikkert føre til ubehag.
To.
Vurder å bruke doble bleier for den første dagen av omskjæring for å dempe penis og holde barnets lår fra å trykke mot det. Dette er vanligvis ikke nødvendig, men det er verdt å vurdere hvis barnet synes å være lidelse.
Tre.
Unngå å få penis våte. Bade uten submerging barnet i vannet. Noen leger vil si at en liten bit av varmt vann er greit hvis nødvendig. Holde penis tørr vil hjelpe det å gro raskere, så det er en viktig ting å vurdere.
Fire.
Administer noen smertestillende hvis barnet virker veldig ubehagelig. Snakk med barnelege om hva han anbefaler å bruke og hva doseringen er passende for ditt barn.

Tips og advarsler


 • Kontakt med helsepersonell før du gjør noen viktige beslutninger om din sønns helsevesenet.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------