Stilling: helse > smerte >

Hvordan avgjøre om du bør spise ost når du er gravid

   Ingenting kan endre måten du spiser raskere enn kunnskapen om at du spiser for to. Ernæring kan påvirke alle deler av en graviditet så det er faktisk lurt å stille spørsmål ved alt som går inn i munnen din. Et spørsmål som ofte oppstår når det gjelder kosthold, er om det er trygt å spise osten under svangerskapet. Mens ost er en fantastisk kilde til protein og kalsium, kan det også være en kilde til en bakterie som kalles Listeria. ? Skulle du spiser ost under graviditeten

trenger Du:
kakaosmør stick.
vaselin eller.
vaselin.
sprukne lepper.


en.
Selv om Listeria infeksjoner er vanligvis ikke et problem for voksne med intakt immunforsvar, Listeria smitte under svangerskapet kan ha alvorlige konsekvenser. Det kan øke risikoen for spontanabort, infeksjon av fosteret, pre-term levering, og også føre til døden av fosteret. Åpenbare, Listeria er en infeksjon du definitivt ønsker å unngå i de ni månedene av svangerskapet.
To.
Problemet med ost under svangerskapet er at Listeria kan noen ganger være til stede også etter at osten har vært pasteurisert. Vanligvis mykere oster er mest sannsynlig å være forurenset med Listeris selv om forekomsten er ikke høy selv med disse oster. Myke oster med brie, camembert, brie, feta, blå ost, ricotta, geitost, og cottage cheese, samt mykere meksikanske oster. Hard oster er lite sannsynlig å være kilder av Listeria bakterien.
Tre.
Selv spise alle typer ost under svangerskapet er sannsynligvis ikke gi problemer for mor eller foster, er det sannsynligvis best å unngår selv en liten risiko for eksponering for dette bakterier som kan forårsake så mange svangerskap relaterte problemer. Hvis du fortsatt fast bestemt på å spise myke oster under svangerskapet, kan bakteriene bli drept ved å varme opp osten til 170 grader Fahrenheit i to minutter før du spiser den. Den andre løsningen er å spise utelukkende harde oster som Cheddar, sveitsiske, og mozzarella før etter at barnet er født.
Fire.
Den Listeria bakterien kan også overføres via andre matkilder, for eksempel som ukokt kjøttpålegg, kjøtt pålegg, og enhver form for ukokt kjøtt. Gjør det til en vane å kun spise kjøtt som har vært oppvarmet til minst 170 grader Fareneheit under svangerskapet og vaske alle råvarer grundig før du spiser. Rengjør alle tellere grundig som har vært utsatt for rått kjøtt.
Fem.
Sørg for å diskutere kosthold med legen din og spør hvilke matvarer bør inngå i kostholdet ditt, samt hvilke du vil unngå. Diettbehov kan endres betydelig i løpet av svangerskapet. Selv om mykost under svangerskapet er best unngås, er det mange andre deilige kalsium rik mat du kan spise under svangerskapet du å holde deg og din ufødte baby sunt.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------