Stilling: helse > smerte >

hvordan å identifisere symptomer på graviditet anemi

  Graviditet anemi er mangel på adekvat nivå av røde blodceller og hemoglobin i ulike stadier av svangerskapet. Hemoglobin er viktig fordi den bærer proteiner som transporterer oksygen til alle kroppens vev, særlig det om utviklingslandene fetus. Most svangerskapet anemi skyldes mangel på jern og folsyre i kosten. Det kan også være forårsaket av blødning, enten internt eller fra hemorroider. Risiko for kontrahering graviditet anemi kan øke med flere-fødsel svangerskap, genetikk og alkoholbruk. Lære å identifisere symptomer på graviditet anemi kan bidra til å forhindre komplikasjoner som for tidlig arbeid, barn med lav fødselsvekt, og infeksjon etter fødsel
en.
Vær oppmerksom på eventuelle symptomer som ikke er typiske for deg. For mange kvinner, symptomer på graviditet anemi etterligne nedslitt følelser produsert av forkjølelse eller influensa. Noen kvinner opplever kortpustethet, som ofte forveksles med effekten av en voksende fosteret å legge press på lungene.
to.
Se etter tegn på kronisk tretthet, svakhet eller opplevelser som du er i ferd med å besvime. Disse skiltene bør nevnes din fødselslege eller familie lege.
Tre.
Ta en titt på øynene dine, tannkjøtt og negler. Er blek tannkjøttet stedet for sunn rosa? Er huden blek? Er øynene dine kjedelig og laber? Disse er viktige tegn på vitamin og mineral mangler.
Fire.
Se på tungen. Er det betente eller sår? Dette kan være en indikasjon på at kroppen er mangelfull av vitale mineraler. Hvis du oppdager dette symptomet, planlegge et besøk med familie-omsorgsperson slik at hun kan utføre en blodprøve for å fastslå blodet.
Fem.
Merke om du begjærer is, skitt, papir eller andre normalt uspiselige gjenstander. Hvis du har uvanlig cravings, eller hvis du merker at huden eller øynene ser litt gulnet, kan du også lider av gulsott. Igjen, planlegge et besøk med familie-omsorg leverandøren så snart som mulig.

Tips og advarsler


 • Spis mat rik på jern, som for eksempel tørkede bønner, biff , egg og hel-korn brød og korn. Pass på at du får tilstrekkelige mengder av folsyre i tillegg til vitamin C. Legen din kan forskrive pre-natal vitamintilskudd. Ta disse i henhold til instruksjonene for å sikre at du får alt du og barnet trenger for optimal vekst og utvikling.
 • Graviditet anemi kan føre til komplikasjoner som for eksempel lav fødselsvekt og for tidlig fødsel. Hvis du opplever noen tegn til anemi eller lider av kronisk diaré, kvalme, magesmerter eller forstoppelse i svangerskapet, varsle omsorg leverandøren umiddelbart.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------