Stilling: helse > smerte >

hvordan å øke seksualitet

  Seksualiteten er en en viktig del av den menneskelige sminke og er mer enn biologiske ønske om å få barn. Det involverer både ønsket om menneskelig kontakt og fysiske, seksuelle og følelsesmessige intimitet. Seksuelle begjær og menneskets libido bli hos oss i hele vår levetid, men som vi alder utfordringene å oppfylle disse ønskene kan bli vanskeligere, spesielt i den fysiske gjennomføringen av elskov. Denne artikkelen vil gi noen tips og råd for å håndtere disse utfordringene og øke kvaliteten på seksualiteten din som du alder.
en
Tap av seksuell lyst kan være forårsaket av mange faktorer. . . Noen viktige faktorer kan skyldes fysiologiske forandringer i kroppen som en nedgang i hormonene østrogen og testosteron, opplever perimenopausal symptomer som hetetokter, irritabilitet eller søvnløshet, tørr skjede fører til smertefulle samleier, mangel på en partner, tretthet, kjedsomhet med sexlivet, medisiner bivirkninger, følelsesmessige endringer, stress og depresjon. Identifisere mulige faktorer som kan være avtagende dine seksuelle ønsker kan være et godt utgangspunkt for å bidra til å løse dette problemet.
to.
Det finnes måter å overvinne seksuelle problemer og nyte en mettende og sexliv. Vaginal tørrhet og smertefullt samleie kan være et stort problem som berører seksuelle begjær. Noen tips for å løse dette problemet kan være å øke forspill tid til å bidra til å øke vaginal smøring og øke rentenivået. Bruke alternative vaginal smøremidler som KY jelly, kan Lubrin innlegg eller fuktige Igjen gel være alternative muligheter.
Tre.
Som vi alder, begynner muskulaturen rundt bekkenbunnen å svekke og dette i igjen kan føre til nedgang i seksuell lyst, spesielt hos kvinner som har hatt mange naturlige barn fødsler. Få informasjon om hvordan du gjør Kegel øvelser eller melde deg på klasser. Kegel øvelser vil styrke bekkenbunnsmuskulaturen og kan bidra til å forebygge inkontinens og forbedre din seksuelle funksjon. Det anbefales at alle kvinner bør gjøre Kegel øvelser.
Fire.
Kommunikasjon er en nøkkel til å overvinne synkende seksuelle begjær. Å snakke om problemene dine til din seksuelle partner og ha åpne og intime samtaler om hvordan å forbedre kvaliteten på din seksuelle forholdet og adressering og diskutere eventuelle problemer kan svært bidra til å beholde og vedlikeholde seksualitet og sex livet. Det er også viktig å snakke åpent og ærlig til din lege eller lege dersom du opplever noen problemer i sexlivet.
Fem.
Tilbring kvalitetstid sammen med din partner og tidsplan tid til å skjemme bort deg selv. Nyt kjærlighet gjør om morgenen eller ettermiddagen. Nøkkelen er å ikke gjøre dette til en disiplinert, forutsigbar aktivitet som etter hvert vil føre til kjedsomhet og mangel på interesse. Intimitet sammen med en mettende og sex livet vil bidra til å øke binding mellom partnerne og forbedre kvaliteten på forholdet.

Tips og advarsler


 • Ikke gi opp sex og omsorgssvikt din seksualitet. Det er en viktig del av den menneskelige makeup hvis vi ønsker å leve et balansert, harmonisk og livskvalitet. Søke hjelp og råd fra familie, venner og medisinske fagfolk og bygge et støttende nettverk.
 • Snakk med din medisinske profesjonelle om medisinering alternativer. Aktuelt østrogen krem påføres vaginal området kan øke muskel tone og smøring.
 • Se og forskning for alternative behandlingsformer som komplementære og urteterapi.
 • Denne artikkelen er ikke en erstatning eller erstatning for å søke medisinsk råd fra din egen lege eller annet helsepersonell.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------