Stilling: helse > smerte >

hvordan å unngå å bli influensa

   Feber, muskelsmerter, frysninger, oppkast . . . yuck! Flu sesongen er over oss. Det er flere tiltak vi alle kan ta for å forebygge influensa fra å gjøre oss syke
en
GET A FLU SHOT. Få en influensa skutt er det beste forsvar mot å få influensa. Selv om ikke 100% effektiv, vil en influensa skutt øke sjansene for å holde seg frisk gjennom hele sesongen. Planlegg et besøk med legen din eller delta på en lokal klinikk for å få en influensa skutt. Husk skuddet er bare bra for en sesong.
to.
vitamin D. Vitamin D er en flott forsvar mot influensa. Voksne bør øke inntaket av vitamin D fra september til mai.
Tre.
TRENING OG REST. Få minst 30 minutter trening hver dag for å holde seg frisk. Husk også å få minst 8 timers søvn hver natt. Vi har alle travle livsstil i disse dager, men ta deg tid til å trene og få nok hvile til å avverge den influensa og andre sykdommer.
Fire.
ECINACEA. Echinacea er en urte supplement som er allment tilgjengelig. Det er antatt å øke immunforsvaret. Husk å følge pakken for dosering instruksjoner.
Fem.
VASK HENDENE! Hold influensa bakterier infiserer deg ved å vaske hendene ofte gjennom hele dagen.
6.
Holde unna. Hold deg unna smittede personer. La en syk venn vet at du tenker på dem med en telefon eller e-post i stedet for å besøke i person.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------