Stilling: helse > smerte >

hvordan du bruker vodka som et antibakterielt middel

   Vodka's bruker går langt utenfor baren. Foruten å være en viktig ingrediens i mange av verdens mest populære alkoholholdige drinker, er vodka også en effektiv antibakterielt middel. Her er noen tips for bruk av vodka sine antibakterielle egenskaper i hjemmet
en.
Lagre barberhøvler i vodka. Den dreper av bakterievekst, beskytter mot infeksjoner ved små Knicks og kutt under barberingen. Den vodka vil også i betydelig treg rusting. Det samme kan gjøres med de fleste bestikk og andre matlaging verktøy.
To.
Bruk vodka som munnvann. Den har samme grunnleggende funksjoner som en kommersiell munnvann, drepe bakterier og eliminere lukt.
Tre.
Sug føttene i vodka for å eliminere mindre fotlukt problemer. Sug i ca ti minutter å ødelegge bakteriell kilder til mindre lukt problemer.
Fire.
Substitute vodka for teknisk sprit hvis du ikke har den sistnevnte. Bruk den på små riper og kutt, selv insektstikk og bitt, for å hindre smitte. Det vil også redusere irritasjon og kløe fra stikk og bitt.
Fem.
Legg noen få dråper vodka i blomstervaser. Det vil drepe mye av mikrobiell vekst og holde blomster i live og ser sunn lenger.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------