Stilling: helse > smerte >

hvordan du får barna til å ta en lur

  Alle foreldre har erfaring med å prøve å få barna sine til å ta en lur. Småbarn, spesielt, kan være spesielt utfordrende fordi de ofte ikke tror de trenger en lur. Men de fleste barna nytte av minst en lur om dagen. Når du har egne barn eller omsorg for noen andres, kan dette være den ene gangen i en dag at du får en pust i bakken og kan slappe av litt. Her er noen teknikker for å komme i gang og få barna napping
en.
Vær konsekvent om når barna dine blir napping. Hvis du prøver å få barna til å sove på forskjellige tider hver dag, de kommer til å kjempe det mer fordi du ikke er konsekvent. De vil tenke lur tid er omsettelig.
To.
Lag ta et daglig lur en prioritet. Ikke la ærend eller telefoner fra slektninger eller hva å stoppe deg fra å få barna ned for nap sine. De vil vite å ta en lur er noe de må gjøre hvis du gjør det til en daglig prioritet.
tre.
Skap et miljø som bidrar til napping. Spill rolig musikk, lukke persienner og slå av lysene og TV. Barn er som alle andre-hvis miljøet rundt dem er aktiv, støyende eller lyse, de kommer til å ha en vanskelig tid med å få sove, så pass på at miljøet er akkurat passe for napping eller hvile
4.
Sørg for at ungen får rikelig med mosjon og skarpt lys før lur tid. Holde alle de blinde stengt i ditt hjem og ha barna dine leker i mørke rom, vil føle seg apatisk, men i det lange løp kan det gjøre det vanskelig for dem å få sove.
fem.
Gi din gutt næringsrik mat til lunsj, ikke junk mat eller de lastet med sukker eller koffein. Hvis du gir dem sunn mat som hele korn, meieriprodukter, ris og egg for å nevne noen, vil disse bidra til å fremme sove fordi de inneholder tryptofan, en aminoacid som fremmer søvn.
6.

Etablere en lur rutine. Akkurat som voksne, barn trenger noen minutter for å trappe ned hvis de har kjørt rundt og spille før lur tid. Etablere en rutine ved å lese dem en historie, synge en sang til dem, eller hvis du er åndelig eller religiøs, be med dem. Hvis du gjør dette rutinemessig med barna, vil de begynne å knytte aktiviteten med lur tid og sove.

Tips og advarsler


 • Ikke prøv å tvinge eldre barna til å sove. I stedet gi dem en bok å lese, eller la dem farge eller gjøre noe annet rolig aktivitet, mens deres yngre søsken søvn. Sørg for at de forstår at i løpet av denne tiden må de være stille slik at andre kan sove.
 • Hvis barnet er i barnehage, snakk med din barnehage leverandøren om når barna tar naps, og hva lur tid rutinen er slik at du kan kopiere det hjemme. Dette er spesielt viktig hvis du ikke kan få dem til å sove hjemme i helgene.
 • å holde barna fra å komme inn i vanen med napping når man kjører i bilen, planlegge ærender og turer rundt ganger når barna vil være våken. Ikke la dem til å sove i bilen-synge, spille høy musikk eller gi barna leker de kan leke med mens ridning i bilen. På den måten vil de ikke knytte en tur i bilen med lur tid.
 • Det vil være dager hvor barna ikke vil være i stand til å få sove. Ikke krev at de går i dvale;. Stedet spørre om de kan hvile i løpet av denne lur tid hvis de ikke kan komme til å sove
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------