Stilling: helse > smerte >

hvordan du kan hjelpe voksne beskyttende tjenester fangst overgripere

  Eldre voksne, samt voksne med utvikling nedsatt funksjonsevne, kan være lett mål for misbrukere. Å vite hva du skal se etter og hvem du skal rapportere det til kan gi stemme til ofrene, som ellers kan gå uhørt. Mange ganger, disse personene har ingen å slå til, men deres omsorgspersoner
en.
Kjenne tegn på misbruk. Enten det er seksuelt eller fysisk, vil det alltid være en indikator av noe slag. Non-verbal voksne kan vise merkelig oppførsel rundt deres misbrukere. De kan viker unna dem eller de som minner dem om overgriperen. Blåmerker, uforklarlige merker eller sår, rørende seg i tankevekkende eller upassende måter er alle indikatorer på at noe kan gå på. Utagering eller atferd som er ute av normen for en person kan også være tegn.
To.
Hvis du har en du er glad i eller du jobber i aa direkte pleie anlegget, trenger du å være klar over at, selv om sjeldne, oppstår tilfeller av voksne overgrep gjør. Kjenn din kjæres omsorgspersoner. Snakk med dem. Se hvordan de samhandler med din familie. Spesielt se opp for hvordan din kjære reagerer på pleieren. Holde øynene åpne og observere miljø og sosiale interaksjoner av din kjære med andre, vil tilby deg en overflod av informasjon.
Tre.
Lytt til din familie. Selv de fleste MR /DD klienter vet rett fra galt. Oftere enn ikke, på grunn av deres intense ønske om å behage mennesker, vil de tillate misbruk kan forekomme, og deretter forveksles med kjærlighet. Å snakke med dem og berolige dem om at de er ikke på noen problemer, og at det som skjedde er ikke deres skyld, kan gi dem selvtillit til å fortelle deg detaljene. Ta deg god tid når du snakker til dem. Ikke skyv og ikke over-reagere
4
Dokument alt:. . Datoer, klokkeslett, involverte personer og observasjoner. Informasjonen må være så nøyaktig som mulig. Selv den minste detalj kan holde store betydning. Ingenting er ubetydelig. Å bygge en sak, vil en APS arbeidstaker må ha så mye informasjon som mulig. De fleste etterforskere vil ikke engang begynne å se inn i en sak før de føler at de har nok informasjon til å tiltale. Prøv å underbygge så mye du kan. Hvis du er i en posisjon som arbeidstaker å få informasjon, holde veldig nøyaktig og diskret notater.
Fem.
Kontakt Adult Protective Services byrå. Gi ditt navn og telefonnummer, og grunnen til samtalen. Du vil sannsynligvis bli tildelt en agent som vil returnere telefonen ringer. Når du møter med agent, vil du ønsker å ha alle dine dokumentasjon, eventuelle bilder og alt annet de kan be deg om å oppgi. Vær ærlig. Dette er ikke en liten sak, og hvis du oppgir falske opplysninger, kan den komme tilbake å hjemsøke deg, så sørg for at den informasjonen du har er nøyaktig (se Ressurser under).
6.

Oppdater agent når nye opplysninger eller hendelser inntreffer. Hvis du jobber i et direkte pleie anlegget, kan agenten be deg om å fortsette å jobbe der, slik at du kan holde et øye med ting og rapportere tilbake til byrået eventuelle nye forekomster.
7.
Husk at du kan ha til å vitne i retten om ekstra trykkes mot misbrukere. Dette er hvor dokumentasjonen spiller en stor rolle i din troverdighet. Nøyaktige notater som kan bekreftes og dokumenteres vil ha direkte innvirkning på utfallet av saken.

Tips og advarsler


 • Ikke konfrontere en overgriper. Overlat det til myndighetene.
 • ikke gå utover dine grenser. Hvis overgriperen er din overordnede, la APS håndtere situasjonen.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------