Stilling: helse > smerte >

hvordan ta vare på en syk venn eller familiemedlem hjemme

  Mens mestring med en datter med kreft jeg oppdaget at det er ikke en hel masse informasjon der ute som tar måter som familiene kan håndtere. Så jeg satt i ferd med å finne noen måter at jeg kunne dele med min kirke, familie og venner

Du trenger:.
Tålmodighet
god sans for humor. Mobiltelefonigode venner og familie for moralsk støtte.


en.
Lær deg selv og din familie om den nylig diagnostisert sykdommen.
Dette kan omfatte besøk til biblioteket, legene og timer på Internett forske på kronisk sykdom som din familiemedlem har nettopp blitt diagnostisert med.
Ikke vær redd for å stille spørsmål om du ikke forstår noe!
to.
være en kilde til styrke for pasienten. Lettere sagt enn gjort jeg vet.
Spar dine tårer for andre steder og være modig her. Det siste din kjære ønsker eller trenger å se er din nød.
Tre.
Vær oppmuntrende og tillate dem å sørge om nødvendig.
Assist dem i å få pastorale hjelp hvis det er ønskelig og være tilgjengelig hvis bare ønsker å snakke om det. Aldri trykke på dem for mer informasjon eller for å sørge. Tillate dem å gjøre det som ønsket.
Fire.
Være tilgjengelig for å gå til Dr avtaler og behandlinger med dem. Dette er en veldig ensom stressende og skremmende tid.
Bare det å være der for dem og sitte med dem er ekstremt trøstende. Hvis de bare ønsker å sitte i stillhet, det er greit, bare det faktum at du er der er veldig trøstende. Eller kanskje de ønsker å lese tegneserier eller bli lest for (hold det til noe lys eller humoristisk).
Fem.
Bistå legene i familien din medisinske historie. Fremfor alt, være ærlig. Skjule at tante Elma hadde en bestemt lidelse ikke er hensiktsmessig. Det kan være en nøkkel til å låse opp sykdommen.
Seks.
Dra nytte av all støtte til organisasjoner for dine kjære medisinske tilstand. Du kan registrere deg med flere bare for å oppdage at en bestemt en gir familien den mest emosjonelle og /eller pedagogisk support. Spør sykehuset Social Service avdeling for anbefalinger, se opp tilstanden på Internett og se om det er lokale grupper å gjøre med sykdommen.

Tips og advarsler


 • Tillat deg selv litt privat tid hver dag. Ta en tur, ringe en venn, bad i badekaret eller hva du finner avslappende. Dette er ikke en tid til å overse deg.
 • Holde andre familiemedlemmer eller venner informert så mye som mulig. Holde dem i loopen vil hjelpe deg i det lange løp.
 • Ikke overse andre familiemedlemmer, spesielt barn. Barn ofte seg skylden for sykdommen, "Hvis jeg bare ikke hadde ønsket tante Elma skulle bli syk fordi hun kjeftet meg. . . ". Berolige dem at det ikke er deres skyld, hadde de ingenting å gjøre med tilstanden. Få dem med i en støttegruppe så snart
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------