Stilling: helse > smerte >

løfte restriksjoner under graviditet

  Det mange gamle myter som går sammen med graviditet, hvorav en innebærer løfting av objekter av gravide kvinner. ? Så hva er det restriksjoner når det gjelder å løfte under svangerskapet

Restriksjoner under graviditeten


en.
Motsetning til det mange tror, er forsiktig mot løfte tunge gjenstander under svangerskapet ikke å unngå å skade barnet , men til mamma. Under svangerskapet en kvinnes leddbånd og sener begynner mykgjørende og ledd begynner å løsne opp. Dette er en del av kroppen omorganisere sin innretting å bære en baby i nærheten av hip-området. Det er unadvisable for gravide kvinner å ta del i aktiviteter som kan påvirke balansen. Miste sin balanse kan føre til et fall som kan til slutt skade fosteret.
To.
En annen grunn til å unngå å løfte tunge gjenstander under svangerskapet er helsen til ryggen. Graviditet allerede steder lagt belastning på ryggen muskler. Løfte tunge gjenstander forstørrer denne belastningen, og kan føre til muskelskade.
Tre.
Som en forholdsregel, mange leger anbefaler at kvinner ikke løfte mer enn 30 pounds under svangerskapet for å unngå skade på mor . Hvis en mor-å-være har noen historie med spontanabort eller komplisert svangerskap, kan dette tallet være betydelig redusert, eller legen kan anbefale noe løft i det hele tatt.

Tips og advarsler


 • Hvis du mistenker eller vet du er gravid, må du se legen din umiddelbart for å få tidlig svangerskapskontroll.
 • Hvis du opplever plutselige smerter i korsryggen, eller opplever et fall fra mangel på balanse kontakt lege umiddelbart.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------