Stilling: helse > smerte >

Hvordan velge mat for hjernen helse for barnet ditt

   Det er viktig at du gir barnet ditt mat for hjernens utvikling. Den menneskelige hjerne har ubegrenset potensial. Det meste av vekst og ekspansjon i hjernen oppstår under de første årene av livet. Du kan bidra til å støtte barnet i dette området ved å gi ham eller henne riktig mat
en
Forsikre deg om at Barnet spiser frokost hver morgen. Dette er en flott måte å starte dagen. Studier viser at barn som regelmessig spiser frokost har bedre karakterer, og er mer sannsynlig å oppføre seg. Du kan maksimere fordelene barnet ditt får fra frokost ved å inkludere protein og komplekse karbohydrater i dette måltidet. Sukkerholdige frokostblandinger kan gi barnet ditt en sukker høyt. Men protein og komplekse karbohydrater tar lengre tid å fordøye og kan stabilisere barnets energi og bedre koordinering. Gi barnet ditt egg og nøtter. De inneholder kolin, som er avgjørende for produksjon av minne stamceller som dannes dypt inne i hjernen. Øke produksjonen av disse cellene forbedrer hukommelsen. Havregryn er en annen hjernen booster.
to.
Gi barnet velsmakende hjernen øke mat til lunsj. Lag smørbrød med hvete brød. Hvetebrød har folat og vitamin B, som er en stor mat for hjernen helse, fordi det støtter produksjon av minne celler i hjernen. Det hjelper også en person være på vakt. Hvis barnet ikke liker hvete brød, kan du gi ham eller henne hele hvete kjeks eller tortillas. Frisk frukt hjelper også å holde hjernen i gang. Jordbær og blåbær har høye nivåer av antioksidanter, som øker kognitiv funksjon. Du kan kjøpe poser med frosne bær for snacks, og gjør friske smoothies.
Tre.
Lag magert kjøtt del av middagen din plan. Omega-3 fettsyrer bidra til å støtte kognitiv funksjon, inkludert minne. Fisk som laks og makrell er gode kilder for disse gode fettstoffer. Omega-3 fettsyrer er også i avocado, og linfrø. Mat som inneholder jern kan bidra til å holde barnet mentalt. Gode kilder for jern er magert rødt kjøtt, fjærkre, bønner, spinat, og hele-korn.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------