Stilling: helse > smerte >

beregne estimert forfallsdatoer for graviditet

  Graviditet er en tid med forventning og forberedelse, og alle ivrige mor-å-være ønsker å vite når hun kan planlegge på ankomsten av hennes bunt av glede. Beregning av estimert forfallsdatoen er basert på visse kriterier, som dato for morens siste menstruasjon (LMP), men hvis moren er usikker på denne datoen, eller om hun har uregelmessig menstruasjon, estimering av forfallsdato er vanskeligere . Bruke noen matematiske teknikker, kan vi komme opp med en sannsynlig dato, men bare 5 prosent av barn blir født på forfallsdato.
en
Regne ut første dag av siste menstruasjon, om mulig. . . Etter pinpointing datoen, telle frem nøyaktig 40 uker. Dette vil gi deg den estimerte datoen for barnets fødsel. Denne beregningen fungerer bra hvis du har regelmessige perioder.
To.
Tell videresender fra eggløsning date hvis du vet det. For par som følger Basal Body Temperature metoden når du prøver å bli gravide, de har en ganske nøyaktig bilde når den kvinnelige ovulates. Den faktiske Drektighetstiden for mennesker er 266 dager så hvis du kjent når du sist eggløsning, telle frem 266 dager, og du vil få en ganske nøyaktig forfallsdato.
Tre.
Planlegge en avtale med din fødselslege for en fosterets ultralyd hvis perioder er uregelmessig, og har du ingen anelse om når din siste periode skjedde. Under en ultralyd, vil legen bruke lydbølger til å måle babyens hode, og han vil gjøre en bestemmelse av hvor langt svangerskapet er ved å sammenligne babyens hode størrelse til den nasjonale svangerskapsdiabetes standard.
fire.
Bruk en online kalkulator hvis du vet at LMP og du vil at estimert forfallsdatoen skjønte for deg. Disse kalkulatorene er litt mer nøyaktig for kvinner som har regelmessige perioder siden de omfatter tiden mellom deres perioder som en faktor.
Fem.
Regne ut nøyaktig dato for barnets ; fødsel hvis fødselslege anbefaler fødsel ved keisersnitt. Han vil planlegge en dato som han vil overtale arbeidskraft, vanligvis en til to uker før tiden han føler du går inn i arbeid naturlig.

Tips og advarsler


 • Forvent å gå inn i arbeid opptil to uker før eller etter antatt forfall. Flere fødsler skjer et par dager for tidlig enn de gjør sent, og hvis du er en uke forbi forfall;. Legen vil overvåke utviklingen nøye
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------