Stilling: helse > smerte >

hvordan å si nei

   Ok så noen mennesker bare ikke få hvordan å si nei. Du kan få vite om høre om alle disse historiene om mennesker drikking og kjøring, gjør narkotika, bli gravid, etc. Du må lære å si nei fordi hvis ikke vil du bli overkjørt i livet ditt og du må leve ditt liv og . må selvtillit til å stå opp for deg selv og gjør det du føler er riktig for deg
en.
Si "NEI". Øv sa det til bare enkle ting som du alltid føler deg forpliktet til å si ja til. Føler ikke at du alltid må gjøre ting for andre. Ja, til dens awesome være snill og sjenerøs, men du må lære å si nei noen ganger, og til å gjøre noe for deg selv.
To.
Si nei ikke alltid kommer til å bli den enkleste ting å gjøre, men det kan bli lettere hvis du har et godt hode på skuldrene. Mennesker som tar narkotika, røyk, drikke og kjøre, har de ikke et godt hode, eller de lar noen press dem eller få dem til å gjøre at ting og nå er det nesten som de er fanget (selv om de kan få ut). Du må si nei til ting riktig på bat eller ikke sier det kan virkelig skade deg til slutt.
Tre.
Sier Nei
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------