Stilling: helse > smerte >

hvordan å vokse høyere

  Er du gjorde narr av for å være korte? Ønsker du å vokse et par inches høyere? Hvis du svarte ja på noen av spørsmålene ovenfor, er det på tide å lære noen triks og tips om hvordan å vokse høyere. Dette vil kun fungere hvis du fremdeles er i økende alder som vanligvis betyr opptil 25 år for menn og 21 år for kvinner

Du trenger:.
Åpent sinn for å prøve nye ting <. br>Disiplin.
Tålmodighet.


en.
Drikk melk 3 ganger om dagen, en gang om morgenen (frokost), en gang om ettermiddagen (lunsj), og en gang om natten (middag) . Drikk en moderat mengde. Ikke drikk for mye melk på en gang som det vil bare passere gjennom kroppen din uten å absorbere noen næringsstoffer.
To.
Ta en multi-vitamin supplement i morgen. Dette vil sikre at kroppen får alle de næringsstoffene den trenger for å fungere, og resten av næringsstoffer vil hjelpe kroppen din vokse høyere og større.
Tre.
Søvn i 8-10 timer, spesielt sove før 12 AM midnatt. Sov 10 timer hvis du er en gutt (10-15 år), 9 timer hvis du er en tenåring (15-20 år), og 8 timer hvis du er en voksen (20-25 år).
fire.
Gjør noen vekst tøyningsøvelser. Gjøre øvelser som pull ups, chin ups, korsryggen extensions, hengende crunches, hengende etappe reiser lat, trekke ned, og mange flere 2-3 ganger i uken. Disse øvelsene vil hjelpe deg å strekke på musklene, sener, og selv bein slik at du kan vokse høyere.
Fem.
Play idretter som krever nå for noe høyt, for eksempel basketball. Når du spiller basketball prøver å dunk. Dette vil hjelpe deg strekke deg å vokse høyere. Også, leke med høye mennesker, fordi å spille med høye personer vil påvirke ditt ubevisste sinn til at du ønsker å vokse høyere for å bli som dem (som er kjent som sosial psykologi, mer spesifikt, sosiale bevis).
6.
ikke onanerer mer enn en gang i måneden for både menn og kvinner. Masturbating mye (for menn) vil du miste din næringsstoffer i kroppen din, fordi når du skille din sæd (sæd + næringsstoffer) din næringsstoffer vil strømme ut av kroppen sammen med sperm. Dermed, hvis kroppen ikke har de næringsstoffene den trenger, så det ikke kan vokse. Som for kvinner, onanere mer enn ¨¦n gang i måneden kan bremse ned veksten, selv om det er vanskelig å si. Men ikke amme når fortsatt i vekstperioden (som er opp til 21 år) fordi næringsstoffene i melk din vil strømme ut av kroppen din, frata deg nødvendige næringsstoffer for å vokse. Men hvis du må amme babyene, så gjør det allikevel, og sørg for å spise mer næringsrik mat.

Tips og advarsler


 • Lykke på å vokse høyere!
 • Legg meg på eHow.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------