Stilling: helse > smerte >

hvordan bli en blodgiver

  Har du noen gang tenkt på å bli blodgiver? Everyday tusenvis av mennesker krever blodoverføringer av ulike grunner, inkludert traumatiske ulykker, genetiske sykdommer, kreft og så videre. De ofte skylder sine liv til modige mennesker som velger å være blodgivere. I denne artikkelen vil du lære hvordan å være en av dem livreddende mennesker

trenger Du:. .
Ditt eget blod
Om en times tid.


en.
Finn ut om du har lov til å være en blodgiver. Visse kriterier må være oppfylt før du kan bli vurdert. Dette kriteriet inkluderer: å være 17 år eller eldre, har en kroppsvekt på over 110 pounds, og blir vurdert en generell sunn person. Det er andre spesielle problemer som kan eliminere deg fra å være blodgiver, men hvis du oppfyller de enkle kriteriene over er det verdt å se nærmere
to.
Ring din lokale blodbank til sette opp en avtale for å starte blodtapping prosessen. Du må gå gjennom en medisinsk eksamen og svare på mange ulike helse og livsstil spørsmål før du donere. Ikke bekymre deg, all informasjon innhentet av blodbanken personalet i løpet av blodgiver prosessen er strengt konfidensiell.
Tre.
Hvis du er godkjent som blodgiver så kan du donere rett etter helsen din eksamen. Selve blodgivning prosessen er egentlig ganske raskt, vanligvis under ti menuetter. Under prosessen vil du sitte ned og en nål vil gå fra en blodåre i armen gjennom en slange til en samling bag, vil blodstrømmen fra armen ned i vesken.
Fire.

Etter at du har donert du trenger å spise og drikke for å erstatte blodet som ble fjernet fra kroppen din. Snacks er gitt av donasjon området. Sørg for å ta deg god tid og stå opp fra stolen sakte. Alle reagerer forskjellig på å gi blod, men det er ikke uvanlig å føle seg svimmel.

Tips og advarsler


 • Du kan vanligvis gi blod hver 8. uke
 • Å gi blod er helt trygt
 • Ta noen med deg når du donere blod som du kanskje ikke føler deg opp til kjøring etterpå
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------