Stilling: helse > smerte >

hvordan du kan snakke med legen din

  Det kan være skremmende å kommunisere med legen din-spesielt hvis det medisinske problemet du står overfor er vedvarende, kompleks, eller vanskelig å diagnostisere. Men, det er ekstremt viktig, siden du er som til slutt gir de opplysninger som kreves for legen å finne en løsning, så du må være i stand til å hjelpe legen din hjelpe deg
en.
Det er greit å skrive en liste prioritere dine bekymringer hvis du har en generell sjekk. Når du er syk, ville det trolig være mer nyttig å gi tidsrammen for din sykdom-start i begynnelsen, og beskriver hvordan det har utviklet seg. Ikke begrens deg med lege ved boligen på din siste indremedisiner diagnose eller hvordan sykdommen ser ut til å passe uansett hva din online undersøkelser dukket opp. En åpen fortelling er en bedre måte for legen å reflektere over alle sporene.
To.
Enten det har å gjøre med sexlivet ditt, din mentale tilstand, eller noe annet som kan være sosialt stigmatisert, du bør ikke være flau for å fortelle legen din om det. Det er innenfor konfidensielt, intime forhold som må eksistere mellom lege og pasient. Du kan holde tilbake viktig informasjon. Hvis noe er skremmende deg om helsetilstanden deres, forteller legen. Voicing din verste frykt om en sykdom kan være spesielt nyttig for å få en lege til å ta dine bekymringer på alvor, og kan presse ham /henne til å vurdere alle muligheter.
Tre.
En lege er under en mye press fra forsikringsselskaper og politikk folk til å holde seg til standard praksis retningslinjer og bruke stive diagnostiske formler. Problemet med det er, kan det samme sett av symptomer være forårsaket av ulike lidelser. Hjelpe legen ved å stille tøffe spørsmål av den typen som senior leger ber medisinske studenter hele tiden. Spørsmål legen etter den første muligheten om hva annet kan være årsaken til symptomene. Spør om det er mulig du kan ha mer enn ett problem og om noen av dine symptomer er utenfor diagnosen presentert. Kanskje hvis du presenterer et spørsmål hun /han ikke hadde spurt seg selv, kan det bli oppdaget at diagnosen er noe helt annet.

Tips og advarsler


 • Det er ingen grunn til å gå ut av legekontoret forvirret. Vær sikker på at du er riktig måte å behandle den informasjonen du er gitt, enten det er en diagnose, behandling, eller et testresultat, ved å sette det inn i dine egne ord. Ingenting skal være så komplisert det kan ikke bli tydelig forklart i lekmann vilkår. Hvis du ikke forstår, si det, og legen din bør avklare det.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------