Stilling: helse > smerte >

hvordan du lager en førstehjelp kit

  Medisinsk nødhjelp kan skje når minst ventet. Man må være forberedt på å administrere førstehjelp behandling hjemme, på jobben og på veien. Gjør du det kan redde et liv ved å vite hva de skal gjøre og tenke raskt og klart. Sørg for at familiemedlemmer og kolleger vet hvor førstehjelpsutstyr er lagret, og at de leser den førstehjelp manualen fra perm til perm for å utdanne dem på ulike medisinske kriser som kan kreve sin hjelp,

Du trenger:
Førstehjelp manuell.
Assortert Band Aids.
Gasbind pads.
Kirurgisk tape.
Instant kalde omslag.
Saks.
Pinsett.
Termometer.
Hånddesinfeksjon.
Finger splint.
Tommel stall.
Rull med bandasje. MobiltelefoniSteril saltvannsoppløsning.
Øyeglass.
Ace bandasje.
Antibiotika salve.
Arm slynge.
Safety pins.
Tre par engangs latex hansker.
Pære aspirator for spyling sår.


en.
Kjøpe tre av alt på Ting du trenger listen. Kjøp tomme førstehjelp bokser eller plast som er store nok til å imøtekomme forsyninger. Du kan søke på nettet eller gå til en medisinsk forsyning butikken for å se hvilke har de beste kvaliteter og priser.
To.
Pack alle medisinske forsyninger som du har kjøpt inn hver tomt kit og skrive en beholdning av hvert å sette i hvert sett slik at du kan skifte rekvisita som de er brukt. For eksempel viser familien hvordan du bruker steril saltvannsoppløsning og øyeglass for fremmedlegemer fast i øyet. Husk at rubbing øyet vil trolig føre til infeksjon og bør unngås.
Tre.
Be familien på hvordan reagere i en nødssituasjon, og hvordan du bruker førstehjelpsutstyr forsyninger. For eksempel antibiotika krem bør brukes etter rengjøring en forbrenning eller kutt for å hindre smitte. Den kalde omslag skal brukes til å hovne ankler eller håndledd for å redusere hevelsen. Finger boder brukes for såre fingertupper for å hindre ytterligere skade.
Fire.
Sjekk den første hjelp kits jevne for elementer som utløper som må benyttes eller erstattes. Minn kolleger eller familiemedlemmer til å flagge tomme forsyninger og fylle opp dem umiddelbart. Sjekk utløpsdatoen på antibakterielle kremer og lignende.
Fem.
Ta et CPR kurs. Hele familien skal ta dette kurset og få deres sertifisering. HLR kan spare et menneskes liv i en nødsituasjon-være proaktive; redde et liv. Mange kontorer vil også tilby et kurs på stedet hvis det er nok ansatte uttrykker en interesse, eller hvis de er engasjert i arbeid som er mer farlig.

Tips og advarsler


 • Alltid rolig og kjølig i en nødssituasjon
 • Be familiemedlemmer hvordan å bruke elementene er lagret i førstehjelp kit og praksis faux medisinsk nødhjelp som familie til å finpusse sin teknikk,. en lærerik og morsom måte å forberede seg på en nødsituasjon. Husk, i en nødssituasjon, minutter teller. Du kan være den viktige koblingen mellom liv og død.
 • Ring 911 i en nødsituasjon.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------