Stilling: helse > smerte >

hvordan du trygt ta amoksicillin mens gravid

  Når du er gravid og syk er det viktig å undersøke alle medisiner før du tar noe selv om det er et antibiotikum. Amoksicillin er et medikament som kun en lege kan forskrive. Bli kjent med helserisikoen ved å ta medisiner som Amoxicillin før du bestemmer deg for å fordøye det mens hun var gravid. Noen medisiner kan ha en effekt på deg og babyen under svangerskapet

Du trenger:. .
Vann


en
Bli kjent mer om dette stoffet. generelt. Amoksicillin, noe som er svært lik Penicillin, brukes til å behandle bakteriene-forårsaket infeksjoner. Disse er begge antibiotika. Dette antibiotika har ikke vært knyttet til noen fødselsskader eller graviditet-relaterte problemer. Konsultere legen din før du tar noen medisiner mens de er gravide.
To.
Snakk med legen din. Amoksicillin er i FDA kategori B for graviditet, som tolker at de ikke forventer at det skal være skadelig for babyen. Hvis du har en infeksjon må du først bli sjekket ut av OB /GYN eller lege. Hvis du har en virusinfeksjon, vil dette antibiotika ikke hjelpe deg. På den annen side, hvis legen ser at du er riktig i forhold til behov et antibiotikum hun kan gi deg Amoxicillin.
Tre.
Bruk Amoxicillin henhold til doseanbefalinger. Amoxicillin er vanligvis tatt en gang om dagen og på samme tid hver dag. Du må ta hele resepten som anvist for det å være effektive, eller for den å bli kvitt infeksjonen din. Hvis du ikke tar det som anvist bakteriene kan fortsette å vokse og forverres. Amoxicillin er best tatt med mat og vann, men kan tas uten mat. Den dosen som legen foreskriver, vil avhenge av din individuelle tilstand.
Fire.
Vurdere eventuelle allergier. Amoksicillin, tatt som anvist (vanligvis små mengder) av legen din er anerkjent som ufarlig så lenge mor har ingen tradisjon for å være allergisk mot Penicillin eller andre antibiotika. Igjen dette betyr ikke at det er trygt for alle, så snakk med legen din.
Fem.
Tatt i sykepleie. Amoxicillin er også anerkjent for å være trygg under ammingen så lenge det er ingen historie for allergiske reaksjoner, og at det er tatt i små trinn. Dette antibiotika brukes også til å behandle ulike infeksjoner hos babyer. Babyer kan oppleve uønskede bivirkninger av medisinene, så vel som voksne (snakk med barna dine barnelege for en individuell konsultasjon før bruk).

Tips og advarsler


 • Forstå bivirkninger. Amoxicillin kan forårsake mange uønskede bivirkninger. Noen av disse er: kvalme, oppkast, diaré, svimmelhet, halsbrann, magesmerter, feber og sår hals. Mest av alt hvis du oppdager noe utenom det vanlige, eller symptomene fortsetter, ta kontakt med din lege.
 • Ikke ta Amoxicillin hvis du noen gang har hatt en allergisk reaksjon på Penicillin. Hvis det er en historie om allergiske reaksjoner på denne medisinen i familien fortelle din barnelege før administrering av noen til babyen.
 • Amoxicillin brukes bare hvis det er absolutt nødvendig under graviditet eller amming situasjoner. Denne medisinen gjør sive ut i morsmelk.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------