Stilling: helse > smerte >

hvordan få bra, uansett hva legen sier!

  En Sure Fire metode for å bli bra er tilgjengelig og enklere enn en over-the-counter kjøpet
en.
Leie sju av de morsomste filmene du noen gang har sett. Ikke hold tilbake! Hvis du ikke kan tenke på noe så spør om hjelp. Google "morsomme filmer liste" og plukke bort. Se minst én film per dag for neste uke.
To.
Hug minst en person en dag i en hel uke! Det er riktig, selv om du ikke vet hvem de er. Bare gå ut og se etter klem-stand folk. Du vil ikke tro hvor mange mennesker ville elske å få en klem fra deg. Nå, hvis du finner noen som du virkelig liker, deretter invitere dem over til å se en av dine morsomme filmer med deg, garanterer jeg at du skal lage en ny venn og ha det moro!
Tre.

Finn en god massør og få massasje! Menneskekroppen reagerer utrolig til "touch". Nå er jeg ikke foreslå noe hanky-Panky her, er du nødt til ha ansvar her-ok? Skinnet av den menneskelige kroppen er full av nerveender som når kjærtegnet og masserte produserer utrolige kontinuitet i kroppen og stimulerer velvære. Noen av mine favoritter er foten og hodebunn massasje, og ja, en god dyp rygg massasje . . . . Ummmm!
Ok, før du forlater din massør gi ham eller henne en klem! og deretter invitere dem over til å se en av dine morsomme filmer!
fire.
Se på deg selv i speilet hver morgen og bryte ut i en stor stort smil! Takk Gud for en ny dag-hei, det er mange folk som ikke våkne, men ved store min-du gjorde, så vær glad og takknemlig for det.
fem.
være positiv! Se etter det positive i alt du kan i løpet av dagen. Dette vil gjøre utrolige ting for ditt syn på livet. Hvis du opplever en negativ person uten et smil, bare gi dem din, og gi dem en klem også! Deretter invitere dem over til å se en av dine morsomme filmer.

Tips og advarsler


 • For å lykkes med denne prosessen må du Tillat deg selv å ikke bare gjøre dette, men også til å nyte opplevelsen. Slippe din vakt er ikke alltid lett, men det kan være en del av årsaken til en rekke sykdommer. La gå og ha det gøy og oppleve en annen side av livet, og du vil aldri gå tilbake til noe mindre.
 • ADVARSEL! Dette kan bli Habit Forming! Ok-du må forstå at dette kan meget vel skape mange endringer i livet ditt fra nå av, men de vil bli gode. Du kan selv ta deg selv gni av på andre mennesker, vet du-alle disse dagligvare shoppere går ned øyene som aldri få øyekontakt med noe bortsett fra minibank ved utsjekking stand. Vel skru opp sin rutine og gi dem en stor lykkelig "HALLO!"-Så klem dem og invitere dem til å se en glad film med deg. Tross alt, har de en stor pose med dagligvarer som trenger å bli spist.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------