Stilling: helse > smerte >

hvordan komme raskt vekttap

  Quick vekttap er ikke for den enkelte som er 50 pounds overvektig og ønsker å bli friske. Det er for folk som trenger å passe inn i en kjole i en uke, eller de som har en high school reunion neste måned og vil ta seg best mulig. På ingen måte er vekttap en rask ting, men det er et par ting du kan gjøre for å gjøre raske vekttap en realitet

Du trenger:.
Paper
Pen.


en.
Forbered ditt hjem og ditt sinn. Viljestyrke er rett og slett ikke nok høna du vil raskt vekttap. Vi vet alle fristelser enkelt kan ta over. Selv om det er bare for en time eller en natt, kan junk food ikke være et alternativ. Kast bort matvarer som er snacky i naturen eller betraktes som søppelpost.
To.
Sett deg ned og planlegge hvert måltid for neste uke. For mange mennesker, er 1 uke nok tid til å miste et par pounds og redusere betennelser. Hvis du har hele uka kartlagt for deg mat klok, vil du være mindre sannsynlighet for å gi etter for å ta ut fristelser.
Tre.
Spis 5 måltider om dagen. Måltidene bør bestå av mat som kylling bryst, fisk, fersk frukt, ferske grønnsaker, hele korn og belgfrukter. Ideelt sett er det største måltidet til frokost, mens resten avta i størrelse. Du trenger ikke å gjøre det på denne måten nødvendigvis å få raske vekttap.
Fire.
Spis 1500 kalorier per dag hvis du er kvinne og 1900 hvis du er en mann. Det er riktig, teller kalorier så nøyaktig som mulig. Selvfølgelig bruke din egen dømmekraft. Hvis du er en ekstra stor mann eller en ekstra liten kvinne, kan disse kaloriene ikke være riktig for deg å få raskt vekttap.
Fem.
Øvelse 5 dager i uken i 25 minutter en dag. Dette vil hjelpe deg å få raskt vekttap, og fastholder at vekttap når du slutter slanking.

Tips og advarsler


 • Hvis du må gå ut å spise, planlegge . Gå online og slå opp ernæringsmessige informasjon om menyvalgene. Velg din bestilling før du drar og hold deg til den beslutningen.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------