Stilling: helse > smerte >

innbydende en uønsket graviditet

  For utallige kvinner oppdager at de er gravide kan komme som et sjokk. Nyheten om en uønsket graviditet kan la deg følelsen sint, stresset og redd. For mange kvinner et forestående graviditet kan være forvirrende, men beslutningene du gjør nå vil ha en varig innvirkning på din nåværende livsstil og relasjoner. Hvis du nylig har funnet ut at du er gravid, det finnes måter å hjelpe deg velkommen en uønsket graviditet

Du trenger:.
Medisinsk faglig
. Helseforsikring.
Svangerskapskontroll.
Birthing klasser.
Foreldre klasser.
Family.
Venner.
Rådgiveren.


en.
Besøk en lege så snart du tror du kan være gravid. Søker svangerskapskontroll tidlig i første trimester vil sikre at du har en sunn baby.
To.
Kjøper helseforsikring hvis du ikke allerede er dekket av en gjeldende politikk. De fleste stater tilbyr Medicaid eller andre lavkostland forsikring for lav inntekt kvinner, samt andre programmer som gratis fødselen og foreldre klasser.
tre.
Diskuter svangerskapet med noen du stoler på. Hvis du tror at folk nærmest du kan ha en hard tid excepting din beslutning om å beholde barnet, finnes det en rekke gratis eller rimelig rådgivning tjenestene tilgjengelig for gravide kvinner.
Fire.

Tenk på hvordan en uønsket graviditet passer inn i din nåværende livsstil. Vil en graviditet har en effekt på jobb eller din økonomiske situasjon? Da er tiden inne til å finne en løsning på problemene kan oppstå, så når den tid kommer vil du være klar til å slappe av og nyte din nye baby.
fem.
gi slipp på noen uuttalte følelser. Bestemme å ønske velkommen en uønsket graviditet inn i ditt liv betyr ikke at du vil aldri føle konflikt om din beslutning. Innse at det er normalt å føle seg sint eller forvirret om din nåværende situasjon. Husk, det er ingen feil eller riktig måte å føle når det kommer til å være gravid, og det er tider når en god gråte kan faktisk gjøre deg bedre. Holde følelser er inne ikke sunt for deg eller barnet.
6.
Ta ting én dag av gangen. Dette er en spesiell anledning i livet ditt, så ta deg tid til å nyte det. Gå lange turer og spiser lunsj med vennene dine. Tilbring tid forestille hvor vidunderlig livet ditt vil være når den nye babyen kommer. Dekorere barnerommet og shopping for baby klær vil hjelpe deg velkommen og nyte en uønsket graviditet.

Tips og advarsler


 • Besøk fylket ditt lokale Institutt for Familie og Children's tjenester så snart du oppdager du er gravid hvis du trenger økonomisk bistand.
 • Bestem før barnet er født som du ønsker å være til stede ved levering.
 • Ikke stol på en butikk-kjøpt graviditetstest for å bekrefte graviditeten.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------