Stilling: helse > smerte >

Hvordan påvirker alkohol nervesystemet?

   Alkohol eller etanol påvirker det menneskelige nervesystemet ved å hemme signaler mellom hjernen, nerve avslutninger og ryggmargen. Når folk drikker, absorberer deres blodet alkohol-og nervesystemet fungerer tregere dramatisk-dette er "buzz" eller nummenhet folk vanligvis føler etter å ha drukket. Alkohol påvirker kroppen mye på samme måte som en beroligende ville, men det går ikke gjennom vanlig fordøyelsen, slik tilfellet er med en pille, som en beroligende, for eksempel. Det går rett over i blodbanen. Dette er det som gjør alkohol så farlig-i enkelte tilfeller -. Hvis noen drikker for fort, kunne det alkohol nesten lamme et organ helt

Autonomic System

Kroppen utgangspunktet har to systemer-frivillig og ufrivillig . Det frivillige systemet styrer musklene dine, for eksempel, mens ufrivillig eller autonome nervesystemet styrer hvor fort eller sakte dine organer kan fungere. Den styrer også pust og puls. Normalt får elektriske signaler som sendes fra hjernen til kroppen, som i utgangspunktet regulerer hvordan en person åndedrag. Hvis en person har en slags preexisting medisinsk tilstand, kan denne prosessen være litt hva hemmet allerede. Igjen, har en person som ingen kontroll over hvordan denne delen av nervesystemet fungerer, så når du drikker for mye, kan hjernen ikke tolke de elektriske signalene og en person kan begynne å grunne puste eller slutte å puste helt.

Lange og korte sikt

Den lange og kortsiktige effekter av alkohol på nervesystemet avhenger av mengde alkohol konsumert og for hva varighet. Effektene også endre overtid, i tillegg avhengig av nivået på toleranse en person bygger opp. Dette igjen, kan også endres over tid, også. Menneskelige celler blir mindre gjennomtrengelig for alkohol hvis en person drikker for en lengre periode. Dette betyr at de bokstavelig talt blir tykkere. Et sunt nervesystemet avhengig av friske celler. Dersom celler vil bygge opp en motstand mot alkohol, er en person mindre i stand til å bekjempe infeksjoner og en rekke alvorlige problemer kan føre til. Hjerneslag, hjerteinfarkt og selv demens kan være et resultat av alkoholens innvirkning på nervesystemet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------