Stilling: helse > smerte >

Hvordan påvirker røyking andre?

  

passiv røyking fører til kreft

Passiv røyking har blitt klassifisert som et kjent kreftfremkallende stoff for mennesker av US Environmental Protection Agency. Faktisk er av de 4000 kjemikaliene som finnes i sigaretter, 60 av dem kjente kreft agenter. Hvis du er en røyker, bør du vurdere det faktum at vane er skadelig for de rundt deg, og det er ikke bare vondt kroppen.

Passiv røyking påvirker Little Children

Passiv røyking er kjent for å forårsake nedre luftveisinfeksjoner hos barn og spedbarn. En del av disse barna selv havner på sykehuset på grunn av sykdom. Barn som lever med foreldre som røyker er også mer sannsynlig å få problemer med astma. Endelig kan barn i et røyke hjemme få væske bygge opp i ørene fra røyken. Hvis du tar barnet til barnelege, en av de første spørsmålene de spør deg er "Er det noen i ditt hus røyk?" Dette spørsmålet er bedt om en grunn.

Passiv røyking påvirker gravide

Smoke har vært kjent for å forårsake lav fødselsvekt babyer. Dette gjelder dersom mor røyker, eller hvis mor bor med folk som gjør. Nyfødte også blitt utsatt for krybbedød når de har foreldre i huset som røyker.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------