Stilling: helse > smerte >

hvordan å velge en miljøvennlig air purifier

   Velge en øko-vennlig air purifier betyr at du får fordelene av luft som stadig filtrert for skadelige luftbårne forurensninger som støv, støv mites, kjæledyr dander, pollen, slik at du kan puste renest mulig inneklima i ditt hjem eller kontor. Velge en luftrenser som er øko-vennlig betyr at du gjør din del, og purifier er utviklet for å gjøre sin del ved å la mindre fotavtrykk på miljøet. Her er 3 viktige funksjoner for å se etter for å sikre at luften purifier du velger er effektivt og miljøvennlig.
en.
Kontroller at filtrene er helt nedbrytbare. Nedbrytbare filtre er vanligvis laget av giftfri polypropen som slipper kun karbondioksid og vann som de råtner. Og fordi polypropylen er vanntett, tåler filteret naturlig forurensning fra bakterier, virus, og mold uten bruk av kjemiske tilsetningsstoffer eller vasker.
To.
Se etter Energy Star Seal of Approval som bevis at purifier har blitt anerkjent av USA Environmental Protective Agency som å være overlegen i sin energibruk fordi den bruker mindre energi enn andre rom luftrensere i samme klasse. Mindre energiforbruk betyr bevaring våre naturlige ressurser, og gjør det mindre kostbart å forbedre innendørs luftkvalitet.
Tre.
Velg et Livstidsgaranti
A livstidsgaranti på purifier er en indikasjon på at purifier er godt laget og vil stå testen av tid, og at produsenten står bak produktet sitt. Dette også mhttp: //i. ehow. com/images/Contribute2. jpgeans at heller enn en engangs purifier som vil vare bare et år eller så, har du et produkt som er gjenbrukbare på ubestemt tid. Dette blir en mindre produkt til å tette våre fyllplasser.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------