Stilling: helse > smerte >

hvordan du kan redusere mobile hjem kjemiske gasser

   Bobiler er ofte ansett som en økonomisk effektive boliger løsning. Hva er ofte ikke betraktet er den enorme mengden av gassing fra mobile hjem selv og fra produkter som brukes i mobile boliger som kan sende skadelige kjemikalier i luften. Dette blir en usunn situasjon raskt på grunn av utgangspunktet stramme selene, og mangel på ventilasjon. Her er 5 måter å redusere kjemikalier som mobile homes av gass, og reduksjon av disse kjemikaliene vil hjelpe deg og din familie holde seg frisk.
en.
Unngå tepper når det er mulig. Nytt teppe er beryktet for den "nye teppet lukt". At lukten er ofte off gassingen av skadelige kjemikalier som formaldehyd. Uten tilstrekkelig ventilasjon, du og din familie er underlagt formaldehyd damper som kan føre til at øynene og nesen til å brenne, sår hals, hodepine, svimmelhet og kvalme, og hyppig eksponering for høyere enn normalt nivå av formaldehyd har vist seg å forårsake alvorlige lange sikt helsespørsmål.
Eldre teppe er et paradis for mange miljøgifter som for eksempel støvmidd, kjæledyr dander, og små partikler av skitt og /eller sand, som alle er vanskelige å fjerne med en vanlig støvsuger, og gå luftbåren med normal daglig aktivitet. Disse mikroskopiske forurensninger i stor grad kan forverre eksisterende problemer som for eksempel allergi og astma, og kan forårsake symptomer som bare gjøre deg ulykkelig som nysing, rennende øyne, nese og ikke ulikt det av en forkjølelse.
To.

Ventiler. Bruk en fan til å flytte luften i hjemmet ditt, og hvis været tillater det, å åpne vinduer hjelp eksos fra hjemmet ditt. Det er viktig å endre luften i stedet for å bare re-sirkulere den.
Tre.
Hold Temperatur og luftfuktighet Stable. Mange av de fornærmende kjemikalier som formaldehyd er påvirket av økninger i luftfuktighet og temperatur. Holde både fuktighet og temperatur lavt, vil redusere mengden formaldehyd som vil av gass inn i luft.
Fire.
La Produkter til Av Gas Elsewhere. Hvis du planlegger å kjøpe produkter som nytt teppe, eller som er kjent for å inneholde løsemidler, lim, eksponert sponplate, spørre om de kan åpnes og lov til å sitte i lageret til av gassen før de blir brakt hjem til deg.
fem.
Bruk en luftrenser til Fjern Chemicals. Alle boliger fortsetter å bosette seg etter at de er bygget. Når bobiler bosette selene løsne og kjemikalier og materialer som er blitt forseglet er nå uforseglet og kan fordampe inn i luften. Ved hjelp av en luftrenser som er spesielt utviklet for å fjerne luftbårne kjemikalier som formaldehyd vil hjelpe sikre at inneluften du og din familie puster er den sunneste det kan muligens være.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------