Stilling: helse > smerte >

hvordan ta vare på deg selv

   Mange av oss snakke om å være sunn og det er alt vi snakker om å være sunn. Folk går rundt med høyt blodtrykk og høyt kolesterol og ikke engang vet det. Jeg skal gi deg noen tips for å holde seg frisk

Du trenger:.
Kald pack eller is i en klut dekket ziploc bag
. vann.
myk pute.


en.
En ting du kan gjøre for å holde seg frisk er å få blodtrykket kontrolleres regelmessig. Dette vil sikre ditt hjerte er sunt Du bør også få sjekket kolesterol også. Hjertesykdom og hjerteinfarkt er en stor killer, med all den fettete maten blir servert på restauranter og i hjemmet. Folk bør gå grønne med grønnsaker hjemme og spise mer av grønn mat og frukt i tillegg til hvert måltid. I stedet for å spise en stor fet frokost hver morgen spiser frukt eller havregryn i stedet.
To.
Kom deg ut av vane å belønne deg selv med mat, vil dette lære deg å være fett. Noen mennesker vil få en raise, eller ta en test og deres belønning er et fettrikt måltid på en restaurant. Jeg har ikke hørt om folk belønne seg selv med en tur til treningsstudioet. Når du belønner kroppen din, belønner kroppen din du.
Tre.
Folk bør også få vanlige kontrollene. Noen mennesker kan ha kreft dannes i kroppen og aldri fange den før det er for sent. Noen mennesker kunne ha forhindret allot av smerter og plager de går gjennom nå om de ville ha fanget det tidlig. Folk liker ikke å gå til legen. Å ha en sjekk opp kan være svært gunstig noen mennesker kan gå rundt med flere sykdommer, og ikke engang vet det.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------