Stilling: helse > smerte >

omsorg for andre

  Viser at du bryr deg er en grunnleggende og likevel veldig kraftig gest som kan bygge opp eller styrke bånd med andre. Men med et liv som er på farten, kan du noen ganger mister synet av de mennesker som er kjært for deg, som kan true ditt forhold. For å balansere alt dette, må du organisere planer og sørge for alltid å presse inn en viss tid for de menneskene du bryr deg. Her er noen nyttige tips for å gjøre andre innse at deres omsorg

omsorg for andre


en.
Bruk litt kvalitetstid med barna. Selv etter en lang dag, gjør ditt beste for å få kontakt med barna. Spør dem om skolen, eller hvordan deres dag gikk. Kvitter selv de enkleste prestasjoner de gjorde, og motivere dem enda mer. Se på TV med dem en stund, lese for dem, gi dem klemmer og kyss og putt dem i søvn. Vis dem at du ikke tenker på dem selv blir opptatt.
To.
Lytt til tenåringer. Holde et nært bånd med tenåringen din er veldig viktig. Du må la ham vite at du fortsatt er der til tross blir opptatt på jobb. På slutten av dagen din, sørg for å tilbringe litt tid med ham. Oppfordre ham til å snakke om hva som er i tankene, spesielt når du oppdager at det er noe som plager ham. Når han snakker, ikke avbryte, bare lytte til ham og la ham å lufte ut sine følelser.
Tre.
La familien vet at du elsker dem. "Jeg elsker deg" er, men en vanlig frase å si, men fortsetter å si det uansett. Gjør din kjære innser at de betyr så mye for deg. Det samme går til dine venner og storfamilie. Hvis du er opptatt, finne tid til tekst eller ringe dem bare for å la dem vite at du savner dem, og at du bare ønsker å sørge for at de er riktige.
Fire.
Overrask din kjære. Nå og da, sørg for å gjøre noe som er interessant og helt uventet med familie og venner. Se morsomme filmer med dine små, eller gå på shopping med tenåringer. Send din kone blomster, kokk mannen din sin favorittrett, gi foreldre og svigerforeldre et overraskende besøk, og behandle din venn til hans /hennes favoritt restaurant, selv om det ikke er anledning.
fem.
Godta din familie for hvem de er. La andre få være seg selv er blant de mange måter å vise at du bryr deg. Bare husk at ingen er perfekte. Alle har feil, så gjør ditt beste for å være fornøyd med å ha dem i livet ditt. Ikke prøv å sammenligne et av barna fra de andre, husk at begge er to forskjellige individer. Elsker dem like uten grenser. Det samme gjelder med kjærlige din partner. Loving partneren din betyr å elske ham /henne som en helhet, som inkluderer negative aspektet av hans /hennes vesen, for det er ingen buts, bare betingelsesløs kjærlighet.
6.
Hold løftene du gjør. Når du gjør et løfte til familie eller venn, gjør ditt beste for å oppnå det. Få dem til å innse at du er tro mot dine ord og at de kan stole på deg. Hvis du tilfeldigvis ikke en av dine løfter, ikke glem å be om unnskyldning. Forklar dem og få dem til å forstå hvorfor du ikke er i stand til å gjøre det. Og når du lover å gjøre det opp til dem for andre gang, må du kontrollere at du ikke vil mislykkes igjen.
7.
Ikke glem å huske spesielle anledninger. Prøv å huske bursdager eller jubileer av alle personer som er nær hjertet ditt. Disse anledninger bare skje én gang i året, så gjør ditt beste for å gjøre den spesiell for din familie og venner.
8.
Kompliment dine kjære. Sørg for at du alltid ros og erkjenner selv de enkleste bedriftene til din partner og barn. Lag føler dem at de er spesielle, og at du er stolt av dem. Selv om de er i ferd med å gi opp, oppmuntre dem til å gå på. Tillate dem å se at du tror på dem og at du er der for å støtte dem hele veien. Gjør det samme for vennene dine, fortell dem hva du liker om dem og få dem til å innse at du er velsignet med å ha dem.

Tips og advarsler


 • Spise med familien er en av de beste måtene å få kontakt med hverandre. Dette er en flott tid til å snakke og bånd med dem for å lære mer om hva de føler og tenker.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------