Stilling: helse > smerte >

hvordan å slutte å drikke uten aa

   De som kjemper for å slutte å drikke finner at ofte mainstream tenkning ikke hjelper dem. Tre eller fire alkohol eller narkotika rehabs senere, mange veiledningssituasjoner deltok, og hundrevis eller kanskje tusenvis av dollar brukt bare for å finne ut at tilbakefall er en del av behandling og alkohol avhengighet "sykdom" er med deg for alltid! Hva? Så hvorfor gå? Hvorfor slutte å drikke? Hvis noe ikke gir akseptable resultater, hvorfor fortsetter i det?
Fordi vi har blitt ledet til å tro at alkohol avhengighet er en sykdom. Vi har blitt fortalt at den eneste måten å "komme seg", eller slutte å drikke, er å delta på behandling og endeløse AA møter for resten av våre liv.
Sannheten er at de fleste som har hatt problemer med alkohol i det siste sluttet å drikke på egenhånd.
Følgende er en liste over fem trinn som jeg funnet å være vanlig i andre som har klarer å slutte å drikke på egen hånd og uten AA. Jeg vil gi en kort forklaring på hvert trinn, og hvordan å implementere dem til å slutte å drikke og oppnå en oppfylt liv.

Du trenger:
Motivasjon
. Open Mind.
Ønske om mer.
Drømmer og mål.


en.
Kom deg ut av hodet ditt!
Har du valgt å slutte med alkohol etter mye mental debatt. En dag eller to går og du begynner å føle deg bedre fysisk. Du er veldig stolt av deg selv. Noe skjer på jobben som er stressende og hva som skjer. Hodet begynner å lete etter en måte å takle stress. Det alkohol debatten begynner på nytt. Du begynner å rasjonalisere og begrunne hvordan det kanskje ikke så ille for en drink til. STOP akkurat der! Du er og vil oppnå det du mener! Kom deg ut av hodet og fokusere på noe annet. Det er din negative tenkning som fikk deg inn i dette rotet alkohol til å begynne med. Men hvordan gjør du dette?
To.
Vær uselvisk ikke egoistisk!
En viktig grunn til å ønske å bruke alkohol og ikke slutte å drikke er egoisme. Den "stakkars meg"-syndromet. Hele verden begynner å kretse rundt deg, og ingen har så ille et problem som du gjør. Vel ingen av disse problemene vil løses ved hjelp av alkohol. Du vil ikke betale regninger eller lapp opp situasjonen med ektefellen din eller på arbeidsplassen ved hjelp av. Du vil ikke engang finne dette øyeblikket av lykke du er så desperat søker ved å bruke alkohol. Stedet for å gå opp i hodet ditt og følelsen miserable om deg selv eller situasjon, hjelpe noen! Kom deg ut av hodet og inn i andres verden. Vennlighet mot andre er nøkkelen her, for den ikke tillate deg å ha en synd fest i hodet ditt. Den største kur og glede i verden for å bekjempe nød og egoisme er å hjelpe noen andre. Snakk med noen som virker nedover. Frivillig på et sykehus eller detox senter. Gjøre noe for å få ut av hodet og ikke tenke på deg selv. Det fungerer!
Tre.
Gjør noe!
Ingenting vil endre, og du vil ikke slutte å drikke alkohol hvis du sitter i sofaen og synes synd på deg selv. Du trenger bevegelse og handling. All planlegging og mål betyr lite hvis du ikke sette noen action bak dem. Gjør noe! Få en hobby, frivillig tiden din, gå kjører, lese en bok. Uansett vil hjelpe sette deg i bevegelse. Begrepet frykt er viktig her for de fleste som sliter med å slutte å drikke alkohol ha latt frykten immobilisere dem. Husk dette: frykten leksjoner og blir irrelevant når vi aktivt arbeider mot et mål. Gjør noe mot et mål du har.
Fire.
Velg et mål!
Et mål er noe du ønsker å oppnå som ikke skader ikke deg selv eller andre. Det er det du ønsker å fokusere livet ditt mot. De som kjemper for å slutte å drikke alkohol ofte miste av syne hva deres mål er. Finn en! Hva liker du å gjøre? Selv om det er et lite mål, finne en. Finne et mål og jobber mot det eliminerer kraften av alkohol i livet ditt. Livet ditt blir om hvem du ønsker å være ikke hvem du var.
Fem.
Etablere mening i livet ditt!
Hvis du er åndelige eller religiøse, BE. Re-kontakt med livet og som stille, men vedvarende stemmen inni deg. Dine følelser vil fortelle deg når fokus er feil. Følelser er nervene til sjelen. Lytt til dem, og hvis du har negative følelser se på hvor fokuset ditt er akkurat nå. Omstille det! Når du drakk fokus var bare på deg selv. Du var ikke fornøyd. Du kan være! Hvem vil du bli, hva vil du verdi, og hvem vil du bryr deg om? Fokus er individuelle for alle, men du vet den er der. Du føler det. Du er ikke uvitende, svake eller dumme. Du har bare aldri presset gjennom frykten for livet ved å komme ut av hodet ditt, tenker på andre først, og sette handling bak mål. Du gjør disse enkle tingene, og du har nettopp fått ditt nye fokus!
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------