Stilling: helse > smerte >

hvordan å slutte å røyke sigaretter med sunne alternativer

   Lyst til å sparke en vane, men vet ikke hva du skal gjøre å oppta at avhengighet til du kan takle trekke ille nok? Denne artikkelen er for røykere ønsker å slutte mens du går gjennom stress på jobben, hjemme, noe som gir naturlige og sunne alternativer til klarer å slutte å røyke sigaretter
en.
Bli kvitt stress før du avslutter! Hvis du kan kurere din angst før du forsøker å slutte å røyke dette vil kraftig øke sjansen for ikke å plukke sikkerhetskopiere vane. Det finnes noen måter å gjøre dette, men urter ser ut til å fungere for mange mennesker. Ginseng, Valerian Root, og bugleweed er bare noen av vanlige urter til å behandle angst.
To.
Nå som du har roet ned stress allerede i livet ditt, kan du føle deg bedre å ta dette neste skrittet i å kaste disse sigarettene ut. Kast dem bort, ikke gi dem bort, og ikke skjule dem. Ja, dette er den vanskeligste delen, men stoler på meg, vil lungene dine takke deg i det lange løp.
Tre.
Coping med fysisk avhengighet. Å ha noe å fysisk bytte den røyken som pleide å være i hånden din er viktig, så bruker suckers eller slikkepinner som fysisk mestringsstrategi er en flott idé. Hvis du ikke liker suckers prøve en annen form for hard godteri eller Mints.
Fire.
Coping med psykisk avhengighet. Hvis du er den kindof røyker som ønsker en røyk når de våkner opp, etter at de spiser, og med hver kopp kaffe da dette trinnet er avgjørende for å sparke en vane for godt! Finn noe å okkupere hjernen din umiddelbart etter at du gjør noe som du ville usaully vil ha en sigarett etter. Eksempel; spise frokost og drikke kaffe, deretter umiddelbart komme inn dagens planlegging og finne ut hva du trenger for å få gjort først og få til det
5
Unngå, ignorerer,!. og nekter. Det ville være latterlig for meg å fortelle deg å holde seg borte fra venner som røyker sigaretter, bare fordi de røyker. Det er her dine selvkontroll kommer inn i bildet, og du må avstå fra å tenke om dem røyke, i stedet, nøkkelen i samtalen og hva som skjer rundt deg i stedet.
6.
Nå har du fått gode vaner for å erstatte den gamle dårlige vaner med og du bør være på vei til å sparke sigaretter ut av ditt liv for godt! Lykke til!
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------