Stilling: helse > smerte >

om barn hjelper andre

   Du ofte lest av barn å hjelpe andre på måter både store og små. Det er viktig for samfunnet som helhet og mottakere av hjelp særlig å lære barn service. Det er en ferdighet som ikke bare beriker barnets liv, men hjelper barnet som hun modnes og bedre forstår verden rundt seg

Du trenger:. .
Noen av en rekke av ergonomiske snøskuffer
Snow.

Funksjon

Målet med å få barn hjelpe andre er å lære barn medfølelse, service og respekt. Vanligvis er barn involvert i å hjelpe andre som trenger i grunn katastrofer-som skoler ha penny stasjoner for orkanen Katrina overlevende-eller på grunn av økonomiske forhold, slik som årlige ferie hermetikk stasjoner. Ved å gjøre developmentally egnet informasjon tilgjengelig for barn, og sikre at hjelpen er håndgripelige, barn har mulighet praktisere disse viktige ferdighetene

funksjoner

De fleste hjelpen som barn gir til andre, er direkte og klart -. Det er ikke en abstraksjon , for eksempel en underskriftskampanje eller spesielt offentlige, for eksempel en sit-in. I stedet er det penninger i en krukke, forsiktig brukt bøker som deles med underfinansierte søster skoler, sko for barn i Afrika eller brev til soldater.
speidergrupper gi en organisert måte for barn å jobbe sammen i en tjeneste prosjekt. De kan sponse et varmt strøk stasjon, for eksempel One varm frakk, eller eldre speidere kan hjelpe med konstruksjon med Habitat for Humanity.

Fordeler

Barn som hjelpe lærer andre tidlig verdien og tilfredshet avledet fra service. Ved å utsette barn forsiktig til varierte økonomiske forholdene som folk lever i, de vanskelighetene som noen mennesker overlever, og den hjelp som en enkel boks med suppe kan gi, lære deg barnet til å tro på sin egen evne til å hjelpe andre. Dette kan bygge en livslang forpliktelse til service, et sentralt element for mange vellykkede lokalsamfunn. I tillegg til muligheten hjelpe et barn å utvikle empati-kritisk del av et barns utvikling -. Også reduserer faren for barnet å gjøre dårlige valg senere i livet (se Ressurser under)

Effekter

Barn hjelper andre gjør verden-fra det lokale sykehjem til orkan herjet kysten-et bedre sted. Veldig enkelt, engasjere barn i ferd med å hjelpe andre letter strid for de som trenger det. Ikke bare gjør at barna lærer om hvordan hjelpe, hvorfor for å hjelpe og når du skal hjelpe, mottakere av hjelp har sine byrder lettet.

Advarsel

Tenk nøye nivået på informasjonen du gir til barnet ditt når hun er engasjert i en tjeneste prosjekt. For eksempel, hvis hun samler pennies for å hjelpe de som overlevde orkanen Katrina, kan hun ikke være av en alder hvor en samtale om FEMA er riktig, det er heller ikke lurt å diskutere detaljer og spesifikk av kampene av de overlevende. Dette kan være aktuelt for eldre barn, men små barn har ikke den utviklingsmessige kapasitet til å behandle mye av denne informasjonen og mareritt kan bli resultatet.
samme måte, ikke bruk en tjeneste prosjekt for overlevende av en katastrofe å bli et utgangspunkt for katastrofer som kan ramme din geografiske region-orkaner, tornadoer, jordskjelv. Dette vil skremme, ikke opplyse, barnet ditt. De samtaler er viktig, men bør skilles fra tjenesten prosjektet på hånden.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------