Stilling: helse > smerte >

er det trygt å få akrylnegler gjort når gravid?

   Akryl negler er en manikyr spiker applikasjon som er generelt lett å bruke og fjerne. Akrylnegler varierer i pris fra svært billig til svært dyre, avhengig av kvaliteten på akryl. Selv om akryl negler er vanlig i Neglesalonger hele USA, rester fra akryl negler noen ganger forårsake allergiske reaksjoner, eller rødhet og hevelse på og rundt negl. Det er generelt ansett som trygt å få akrylnegler gjort mens å være gravid, selv om noen forsiktig mødre er uenige. Det er best å spille det trygt og ikke å få akrylnegler gjort før etter svangerskapet

Historie

akryl negler ble populær på slutten av 1900-tallet og billigere alternativer er tilgjengelig for kjøp på de fleste stoff butikker. Dyrere og generelt mer langvarig akryl negler er tilgjengelig på Neglesalonger, og noen ganger frisører. Den første akrylnegler dekket hele neglen, men starter rundt midten av 1990-tallet, valgte mange kvinner for akryl spiker tips stedet. Nail tips er limt på enden av neglen og pusset å se ut som en del av den naturlige neglen. Nail tips er lettere å fjerne og mindre skadelige enn full spiker.

Funksjon

Akryl negler er mest brukt for kosmetiske grunner, men noen kvinner føler at neglene bryte for ofte, og trenger en styrking lag for å oppnå break-free negler. Dessverre, fjerner akryl negler vil mest sannsynlig skade den naturlige neglen nedenfor, så kvinner som har negler som bryter lett kan bli fanget i en ond sirkel når de begynner å bruke akryl negler. Akrylnegler fjernes lett med en neglelakkfjerner som inneholder acetate, men noen nysgjerrige eller skraping kan være involvert for å fjerne de fleste av neglen lim.

Effekter

De fleste kvinner som er berørt på en negativ måte av akryl negler har en allergisk reaksjon på spiker lim. Nail lim er vanligvis laget av ethylmethacrylate, noe som kan forårsake rødhet eller hevelse i visse kvinners hud. Mange føler at hvis noen kvinner har allergiske reaksjoner på kjemikalier i spiker lim, kan en voksende barn bli påvirket i usynlige måter. Fordi akryl negler er ikke en nødvendighet, anbefaler de fleste leger holder ut på å få neglene til du har født.

Forebygging /løsning

Selv om det er teknisk trygt å få neglene festet med akryl spiker lim, det kan kjemikalier som brukes i spesielt spiker salong du besøker som ikke bruker offentlig godkjente spiker lim. Lavere-end Neglesalonger kan bruke et kjemikalie som kalles metyl methacrilate stedet for akryl som kan forårsake fødselsskader, kreft og alvorlige allergiske reaksjoner. For å være på den sikre siden, ikke får neglene gjort mens du er gravid med mindre du kan absolutt være sikker på at produktene som brukes er helt trygge for det ufødte barnet.

Advarsel

Hvis du allerede har fått akryl spiker gjort og du er gravid, kaller en spiker tekniker for å få dem fjernet så snart som mulig. Hvis du ikke er gravid og opplever rødhet, utslett eller hevelse rundt neglen sengen, gå tilbake til spiker salong, og vise dem bilder av dine hevelse på sitt verste. Hvis salongen ikke gir deg en refusjon, ta kontakt med Better Business Bureau umiddelbart. Hvis du er gravid eller planlegger å bli gravid, er det best å unngå å få akrylnegler gjort før etter at barnet ditt.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------