Stilling: helse > smerte >

hva er Methylparaben?

   Methylparaben er et anti-irriterende agent og vannløselig anti-mikrobielle. Det er en anti-sopp og svært ofte brukes som konserveringsmiddel for kosmetikk, legemidler og matvarer. Det fungerer som et konserveringsmiddel samt en bakteriostatisk agent. Methylparaben er hentet fra benzosyre som er avledet fra Benzoin treet tyggegummi. Det anses både å være en fenol og en ester. Mange ganger, blir Methylparaben brukt i hudpleie og skjønnhet prosjekter for foryngelse formål

Funksjon

Methylparaben er ofte brukt som et anti-sopp middel i matvarer. Det virker å beskytte matvarer fra Drosophila, som ofte omtales som bananfluer eller eddik fluer. Methylparaben funksjoner for å bremse veksten av frukt fluer i både larver og pupal perioder.

Hensyn

Methylparaben anses å være en trygg substans. Det er lett absorberes gjennom både huden samt gjennom mage-tarmkanalen. Det raskt skilles ut og elimineres uten å bygge opp innvendig i kroppen. Det er ikke giftig ved parenteral og oral forbruk. Det fungerer bra med sensitiv hud typer og er skånsom og ikke-irriterende.

Advarsel

Selv om Methylparaben er en trygg substans, har det vært tilfeller av allergiske reaksjoner på det rapportert. På grunn av dette, for folk med allergi Methylparaben bør prøve å unngå matvarer, rensemidler eller andre type produkt som kan inneholde Methylparaben.

Identification

Så teknisk sett, hva er Methylparaben? Det er en kjemisk og dens fulle navn er methyl p-hydroxybenzoate. Den er laget av p-hydroksybenzosyre er metanol esterification mens svovelsyre er til stede. Methylparaben er destillert etter esterification (den kjemiske prosessen for produksjon av estere).

Teorier /Spekulasjoner

Noen mennesker tror at Methylparaben finnes i sjampo har potensial til å faktisk gjøre sine brukere få vekt! Dette er fordi Methylparaben er kjent for å ha noen hormonforstyrrende-hormonforstyrrende effekter, som har evnen til å faktisk føre til vektøkning. Siden det er antatt at når du bruker et produkt som sjampo eller lotion, om lag 3 /5 av at produktet kan ende opp i kroppen din, mange mennesker unngår endokrine-forstyrre stoffer som Methylparaben og Propylparaben.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------