Stilling: helse > smerte >

hvordan å sikre ren inneluft

   Clean innendørs luft har vist seg å være en av de viktigste faktorene i å holde seg frisk. Så hva er de stoffene som forårsaker USAs Environmental Protection Agency å si, "Innendørs luft kan være to til tyve ganger mer farlig enn uteluften?" Her er topp 5 innendørs luftbåren forurensning som må fjernes for å sikre rent . inneluften
en.
Minimer Husholdningenes Støv-det er ingen overraskelse rett? Det er nok den største grunnen til at vi fortsetter å rense våre hus. Og hvor kommer alt fra? Det stammer fra bittesmå biter av stoffer fra klær og møbler, støv og skitt fra utsiden er ofte hentet inn med åpning av vinduer og dører eller på sko og sendes luftbåren med daglige aktiviteter, det kan også inneholde små biter av metall som følge av skraping hengslene ved åpning og lukking av dører.
to.
Control støvmidd-Disse produktive små sub-micron størrelse skapninger gjøre sine hjem i sengen din og trives på døde hud-nice ikke sant? Det er protein i avføringen deres som mange mennesker er så allergisk. Encasing din sengetøy i en lufttett dekker, og hyppig vask av sengetøy i temperaturer godt over 160 grader Fahrenheit vil kutte ned på sine tall, men normale daglige aktiviteter kan fortsatt sende dem luftbårne forårsaker allergi og astma flare ups.
tre.
Eliminer Plant Spores-Mold og mugg sporer er naturens måte å rotne og fornye, men hvis du har mold og mugg problemer det er ikke alltid lett å se dem i denne positivt lys. De er bare i stand til å vokse der det er fuktighet, og så deres favoritt steder er-du gjettet det-bad, kjøkken, og kjeller. Disse sporene kan forårsake høysnue symptomer ved innånding og astma og allergi symptomer dersom de kommer i lungene.
Fire.
Fjern dander-Hvis du har en varmblodige kjæledyr som en del av familien-en hund, katt, fugl, kanin, ilder, marsvin eller klappe mus-you've fikk flass. Det blir stadig skapt som kjæledyret røyter døde huden for å gjøre plass til nye huden. Det er for liten til å bli sett, men hvis du er allergisk du vet den er der. Igjen, er det protein som finnes i dander som oftest årsaken til allergiske reaksjoner. Og dessverre det kan holde seg til vegger, klær og møbler i årevis bare venter på å bli sendt luftbåren med normal bevegelse i hele huset. Det er også blitt funnet i hjemmene til folk som ikke eier dyrene, men som har arvet sin hjem fra en som gjorde.
Fem.
Filter Kjemi-Hva kjemikalier du tenker kanskje . Så mange av de produktene som vi bruker i vår moderne verden er kjemisk basert, og i mange tilfeller de har åpnet for mange flere bekvemmeligheter, men har kommet til en høy pris for helsen vår. Mange kjemikalier i teppet, bo-press tekstiler, presset tremøbler som kjøkken og bad skap, kjemikalier som brukes i konstruksjonen av mobile hjem, og selv kjemikalier som brukes i husholdningen rengjøringsprodukter inneholder flyktige organiske kjemikalier (for eksempel formaldehyd) som fordamper ut i air lett. Disse kjemiske røyk ofte føre vannaktig, svie eller kløe øyne, nese, hals, og kan forårsake hodepine svimmelhet, og en følelse av ørhet. Og hvis du lider av Chemical Sensitivity syndrom du vet første hånd hvordan forstyrre disse kjemikaliene kan være til livet ditt.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------