Stilling: helse > smerte >

hvordan bli kvitt en Hickey

  Du kan ikke få 100% kvitt en Hickey MED NOEN METODE. Denne artikkelen vil lære deg hvordan du effektivt bli kvitt en Hickey så mye som mulig. En Hickey vil bare forsvinne når den har grodd 100% i tid

Du trenger:. .
3 ts
tilgang til fryser.
grønn farget concealer for å redusere rødhet.
bronzer eller kompakt som er din hudtone


en
Første først:. . Hvis du ikke ønsker en Hickey, bør du prøve ditt beste for å unngå å få en. Spesielt hvis det er i et opplagt sted som ville føre oppmerksomhet til det. Imidlertid skjer ulykker, særlig til folk som er lyse i huden, eller på enkelte mer sensitive områder på kroppen.
Hva er en Hickey? I utgangspunktet er det et blåmerke. Det er forårsaket når en person (eller annen årsak) suger på huden, bryte blodkar som skaper en rød /brun mark. Karakteren er oftest sirkulære eller oval i formen, men ikke nødvendigvis. Det har også blitt kalt "lovebite" eller "monkeybite. " Folk har alle forskjellige meninger om hickeys, og hva de gjør eller ikke si om den personen sportslige en, men det er ikke det du er her for å finne ut er det? Du ønsker å vite hvordan man kvitt /skjule en Hickey så best som mulig. Du bør være oppmerksom på at en Hickey vil gro over tid, som et blåmerke gjør.
En Hickey vil IKKE magisk og helt borte, og jeg vil ikke lyve og fortelle deg at det vil. Men det finnes måter å sterkt redusere forekomsten av en Hickey.
To.
Den typiske metoder vanligvis kaller for noen form for ising. Du kan gni is på området, men det er vanligvis ikke så effektiv som den skjeen metoden. Få ca 3 ts og legg dem i fryseren. (Ja, sa jeg 3 ts. ) La dem bli veldig kaldt, og deretter fjerne en. Dette er ikke til å bli så hyggelig som å få Hickey kan ha vært, men jeg har funnet det å være den mest effektive metoden. Trekk på huden med Hickey å gjøre den så tett og flatt som mulig. Så bruker du huden til å gni Hickey ut fra sentrum til kantene. Start i midten av Hickey, og trykk på skjeen som du gni Hickey utover. Du prøver å spre den ødelagte blodkar gjøre dem mindre konsentrert i dette området. Som skjeen som du bruker varmes opp, får en ny skje og putte det en tilbake i, slik at du alltid har en fersk kjølt skje gjennom hele prosessen. Husk at selve huden vil begynne å bli røde fra den kalde og gni, og som vil gå bort i et par minutter etter at du slutter. Du kan alltid gjøre dette igjen senere hvis Hickey er fremdeles mørkere enn du forventet, men det vil ikke forsvinne helt.
Tre.
Når du er fornøyd med dette, kan du fortsatt ønsker å Bruk dekke opp sminke også. Du trenger en grønn concealer som er angitt for å redusere ansikts rødhet. (Jeg personlig anbefaler Physician's Formula. De har noen få typer av grønn concealers og pulver for touch opp finish. De kan bli funnet på drugstore. com, og i CVS, og andre apotek type butikker. ) Den grønne concealer vil lysne og bleke huden for å bringe den til en nøytral farge, så du er nødt til å bruke noen form for bronzer eller kompakt å bringe den tilbake til en enda kjøtt farge med omkringliggende hud. Noe powdery at børstene på fungerer best. Bruk lette sirkulære bevegelser børste til jevnt fordelt fargen.

Tips og advarsler


 • Det finnes andre metoder bruker kammer eller tannbørster til utgangspunktet pusse området for å spre blod fartøyer som jeg hadde nevnt i skjeen metoden. Jeg anbefaler ikke dette som det ofte fører til et større område av en lettere rødhet, eller skraping på huden bare irriterer området mer å gjøre ting verre-og nå smertefulle. Skjeen kan bli presset ganske hardt i huden uten å forårsake skade. Hvis du er skjule Hickey, slitasje skjule klær som er klima hensiktsmessig. Hvis du aldri ha turtlenecks, så det ville sette av mistanke blant folk som kjenner deg godt. Hvis du trykker på området, eller holde klærne dine mot området, eller vri på hodet for å favorisere Hickey området, da er du også sende ut mistenkelige spor. Husk, en del av å skjule, vil avhenge av hvor du handler. Den viktigste regelen for å skjule en Hickey er: Ikke bli en i et område hvor du måtte gjemme den, eller bare ikke få en på alle !!!
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------