Stilling: helse > smerte >

hvordan en hårtransplantasjon arbeid?

  

Hva er en hårtransplantasjon?

En hårtransplantasjon er en kirurgisk transplantasjon av hår fra andre deler av kroppen til toppen av hodet. Hårtransplantasjon er ikke for alle, og kan bli betydelig dyrere. Men, når andre former for behandling for hår vekst mislykkes, kan hårtransplantasjon kirurgi være et egnet alternativ.

Slik fungerer

Hair transplantasjon kirurgi fungerer ved hjelp av faste fringe håret rundt på baksiden og sidene av hodebunnen. Dette området av håret, særlig i de som lider av mannlig mønster baldness, heter donor dominerende hår. Donor dominerende hår har evnen til å vokse på enhver balding område der det er transplantert.

Prosedyre

Hair transplantasjon kirurgi er poliklinisk og pasienter gjennomgår lokalbedøvelse før operasjonen starter. Etter at bedøvelsen har vært administrert, fjerner transplantasjon kirurg follicles og hår vekst fra donor dominerende flekker på kroppen og deler dem inn i individuelle grafts. Grafts kan inneholde fra ett eller to hår (micrografts) til seks hår (minigrafts). Når grafts har utarbeidet de er satt inn under huden av skallet området og venstre for å vokse nye patcher. Prosedyren varer i seks til åtte timer av gangen, og i de fleste tilfeller må spredt ut over mer enn ett besøk til hele området er dekket.

Arrdannelse

Det er en liten mengde av arrdannelse som vil skje i donor området hvor den opprinnelige håret er fjernet. Men, dekker resten av håret på donor dominerende håret site vanligvis disse arrene og gjør dem nesten umulig å se. Skorpedannelse kan også oppstå på skallede områder der håret har blitt transplantert. Dette skorpedannelse vil forsvinne i en eller to uker.

Resultater

Hair transplantasjon kirurgi har ikke umiddelbare resultater. Etter operasjonen er gjort, vil håret falle ut av follikler. Dette betyr ikke at operasjonen er mislykket, det er bare en del av prosessen. En til tre måneder etter operasjonen, bør normalt hår starte etterveksten på områder av grafts. Flere behandlinger vil resultere i tykkere hår.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------